Does Gran Turismo 5 Prologue have 3D too? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 12-17-2010, 06:21 PM - Thread Starter
Senior Member
 
FTLOSM's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Northville, MI
Posts: 497
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I know the game Gran Turismo 5 for PS3 is 3D, but did GT5 "The Prologue" also include 3D capabilities?
FTLOSM is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 12-18-2010, 11:21 AM
Senior Member
 
mcmushx15's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 415
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Too lazy to throw in the disc but i doubt it
mcmushx15 is offline  
post #3 of 4 Old 12-18-2010, 11:37 AM
AVS Special Member
 
MaxDam77's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,860
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 41
Quote:
Originally Posted by FTLOSM View Post

I know the game Gran Turismo 5 for PS3 is 3D, but did GT5 "The Prologue" also include 3D capabilities?

No.
MaxDam77 is offline  
post #4 of 4 Old 12-18-2010, 02:55 PM
AVS Special Member
 
Dashboard's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Montréal, Québec
Posts: 1,992
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 51 Post(s)
Liked: 71
Negative
Dashboard is offline  
Reply PlayStation Area

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off