ps3 and samsung t240hd - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 5 Old 04-28-2012, 12:53 PM - Thread Starter
Member
 
adam45's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 45
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 16
I was wondering if anybody could help me with a problem i have been having. Some times when i turn my PS3 on and then turn my Samsung t240 on, after the PS3 health and safety screen comes on the image shifts 1 inch to the right. if i turn my TV off and then on it fixes the problem. This use to happen randomly, but now it is happening more often. Does any body know why this could be happening because it is starting to get annoying.

.
adam45 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 04-28-2012, 02:24 PM
Advanced Member
 
brakel's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Illinois
Posts: 817
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 44
Some places to start would be to try different inputs on the TV and a different HDMI cable.

PSN brakel

brakel is offline  
post #3 of 5 Old 04-28-2012, 03:14 PM - Thread Starter
Member
 
adam45's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 45
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 16
i did that and both inputs work and the cable is fine. But i'm wondering whether it is the TV that is doing it or the PS3. Does anybody have ideas about what is the cause

.
adam45 is offline  
post #4 of 5 Old 04-28-2012, 05:56 PM
Advanced Member
 
brakel's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Illinois
Posts: 817
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 44
Quote:
Originally Posted by adam45 View Post

i did that and both inputs work and the cable is fine. But i'm wondering whether it is the TV that is doing it or the PS3. Does anybody have ideas about what is the cause

Did you have the same problem using a different input? Did you have the same problem using a different cable? Can you connect something else via HDMI and see if it has the same problem? Can you connect the ps3 to another TV? It is probably a problem with the TV but the only way to figure it out is by scientific process of swapping stuff out.

PSN brakel

brakel is offline  
post #5 of 5 Old 04-28-2012, 06:22 PM - Thread Starter
Member
 
adam45's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 45
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 16
i have used my PS3 on my Samsung Ln40a650 which is 1080P and there is no problem. i have my computer connected to my TV (Samsung t240hd) and i have never seen this problem before. i have tried other HDMI cables and the problem still occurs. i think it may be at the TV side of the problem, because the PS3 outputs 1080P and the TV is 1920X1200 could this have any thing to do with it.
Thanks, Adam

.
adam45 is offline  
Reply PlayStation Area

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off