having trouble setting up ps3 with Gigaware component gaming cabel to an old tv (phillips) - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 12-26-2012, 02:46 PM - Thread Starter
Dooney35's Avatar
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I bought the Gigaware because from what I understand they do not sell the old 3 plug connector we use to have yellow red and white please help. The Phillips has three sources front AV1 and AV2:)
Dooney35 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 3 Old 12-26-2012, 11:02 PM
AVS Special Member
bdoyledimou's Avatar
Join Date: Aug 2003
Location: Markham, Ont
Posts: 1,166
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 14
plug it into one of the av ports, set the tv to that port, and then press the PS3 power button until it beeps twice.

PSN: Wrassle
360: Burnt of Wrassl
bdoyledimou is offline  
post #3 of 3 Old 12-27-2012, 03:03 PM
AVS Special Member
TornadoTJ's Avatar
Join Date: Jan 2008
Location: Dallas, TX
Posts: 5,566
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 673 Post(s)
Liked: 236
PS3 component cable, if your TV will accept it. You described a composite cable, like what the PS3 comes with.

TornadoTJ is online now  
Sponsored Links
Reply PlayStation Area

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off