PS3 HDMI NOT WORKING WESTINGTON HOUSE TV please help - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-08-2013, 10:04 PM - Thread Starter
Newbie
 
Devaloki's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi all :]
I need some help with getting my ps3 right.
It used to do HD just fine on my tv (westingtonhouse brand). I was using an amazon brand HD cord. Then out of the blue one day it said "no signal detected". I tried everything to get it to work but it wouldn't. So I went back to using standard definition. Recently I ordered two new hd cords (one brand being cheetah, the other i can't recall). I tried getting HD to get set back up but it's not working. I tried holding the button down when powering it back up, it displays "HD detected, do you want to display in HD?", I click yes and it just shows a black screen, I switch the tv over to the HDMI slot and it says no signal detected...
I don't understand why it's not working anymore. Both the ps3 and the tv are detecting a HD cord but there is no signal going through.
Please help
Devaloki is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-09-2013, 02:31 PM - Thread Starter
Newbie
 
Devaloki's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
never mind, got it to work
Devaloki is offline  
Reply PlayStation Area

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off