Trouble using Sony PS3 remote (not DS3) in the PSN Store? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 03-01-2013, 04:50 PM - Thread Starter
Member
 
SCHLENKER's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: SoCal
Posts: 33
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Ever since the PSN Store revamp last year I’ve not been able to reliably (it’s intermittent or not at all) use my Sony PS3 remote when I’m in the PSN store (Works fine in the PS3 UI and I have to switch to the DS3 in the store). Is anyone else having this problem?
SCHLENKER is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 03-01-2013, 09:14 PM
AVS Addicted Member
 
joeblow's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Los Angeles, CA
Posts: 12,051
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 185
I have a Harmony 700 remote to control my PS3 for movies (through Logitech's PS3 remote adapter). It still works fine when I am browsing the store.

Los Angeles Lakers - 16 NBA Championships!

joeblow is offline  
Reply PlayStation Area

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off