Wi-Fi issues - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 03-15-2013, 05:40 AM - Thread Starter
Newbie
 
7upabamn's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I need help to solve this issue. I'm piggy backing on a friends Wi-Fi system. but the signal percentage constantly jumps ur and down making it ware everything shuts down to the point ware it freezes and locks up or shuts down the system. I've moved it all over my apartment. still nothing. I live in a basement style apartment and the same issue happens to my cell phone also.what can I do to fix this problem and keep it fixed.
7upabamn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 03-15-2013, 08:26 AM
Member
 
gixerking's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 128
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 11
Easiest option would be to see what router he has and possibly buy your buddy a better router to try. The other option would be to hard wire if that's a possibility.
gixerking is offline  
post #3 of 3 Old 03-15-2013, 08:40 AM
AVS Special Member
 
defdog99's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,120
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 30
Or get a Powerline adapter.

The signal would travel from the basement to the neighbors room via the powerlines.

Some fancier models have wireless receivers on the ends.
defdog99 is offline  
Reply PlayStation Area

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off