how can i fix this? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 03-25-2013, 11:50 PM - Thread Starter
Newbie
 
Jeff14u's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Heres one for you!!! i have just changed my internet provider getting a new wireless router.i also bought black ops 2 for the first 3 days it worked great.Outta nowhere my upnp had gone unavailable also closing ports.Why this happened i donno.So i havent been able to connect to online servers now i have changed the firewall settings opening my ports and opening my upnp.Now i do a scan and it tells me NAT2 and UPNP available but i still cannot connect to the server to play online games.I feel the worst thing i could of ever done was buy call of duty black ops2 i havent been able to play online sense.first lossing my bluetooth then my server connection i got the bluetooth working again but still no server.If i only knew all this i would of stuck with Nintendo
Jeff14u is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 03-26-2013, 08:11 AM
AVS Special Member
 
TornadoTJ's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Dallas, TX
Posts: 3,976
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 25 Post(s)
Liked: 40
So it's Sony's fault that you changed ISPs and your new ISP doesn't work correctly?

I bet GameStop will let you trade in your PS3 for a Wii.
TornadoTJ is offline  
post #3 of 4 Old 03-26-2013, 10:45 AM
AVS Special Member
 
MaxDam77's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,877
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 19 Post(s)
Liked: 42
You should call you ISP imo. If it worked before, asked them to check you router settings.
Sometimes opening ports (that are already opened will cause some problems). Try resetting your router.
MaxDam77 is offline  
post #4 of 4 Old 03-27-2013, 11:31 AM
Member
 
MurfieMusic's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Madison, WI
Posts: 41
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
This is most likely a problem with your wireless router or modem. Look up how to correctly configure port forwarding for those, and if that doesn't work, contact your ISP. This is certainly not a Sony thing.
MurfieMusic is offline  
Reply PlayStation Area

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off