Super slim black screen help - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 04-09-2013, 07:02 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
americangunner's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,891
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 288
I downloaded a couple of games and set my ps3 to turn off when complete. Then when I went to turn on my ps3, it just gives me a black screen. If I plug in the av cables I get a picture, but nothing on HDMI. Any ideas of what I can do?

XBL: xGunner26x

PSN: AMER1CAN_GUNNER

Steam: xGunner26x

americangunner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-09-2013, 11:26 PM
AVS Forum Special Member
 
Big Brad's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Brandon, FL
Posts: 2,242
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 300 Post(s)
Liked: 419
Hold down the power putton on the PS3 at startup to restore your video/audio settings to default.

PSN ID/XBOX Live! Gamertag: BiffCo
My SD/HD movie collection
Big Brad is offline  
Old 04-10-2013, 07:30 AM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
americangunner's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,891
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 288
I did this and it worked last night. This morning I went to turn it on so the kids could watch Netflix and it did if again. And now the reset won't work.

XBL: xGunner26x

PSN: AMER1CAN_GUNNER

Steam: xGunner26x

americangunner is offline  
 
Old 05-01-2013, 09:08 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
americangunner's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,891
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 288
Not even a month later and it did it again. This time, I reset it and it asked if I wanted to use a HDMI output. I selected yes and switched it over to the hdmi port and it didn't do anything. I changed HDMI cables, switched to a different input, and still nothing. Can anyone help me with this POS machine? I am about done with it at this point.

XBL: xGunner26x

PSN: AMER1CAN_GUNNER

Steam: xGunner26x

americangunner is offline  
Old 05-03-2013, 11:35 AM
AVS Forum Special Member
 
s1njin's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Jersey
Posts: 1,335
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 321 Post(s)
Liked: 152
Return it for a new one if you can.

Gaming hard from October thru April.
Samsung 60KS8000
Xbox One S
PS4 Pro
Astro A50s (2nd Gen)
s1njin is offline  
Old 05-03-2013, 12:09 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
americangunner's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,891
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 288
I am just getting rid of it.

XBL: xGunner26x

PSN: AMER1CAN_GUNNER

Steam: xGunner26x

americangunner is offline  
Old 05-03-2013, 12:51 PM
AVS Forum Special Member
 
mboojigga's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Little Rock AFB, Arkansas
Posts: 9,217
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 590 Post(s)
Liked: 822
Did you see if you could replicate the problem with a different display?

The 5.0 is here
mboojigga is offline  
Old 05-03-2013, 12:57 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
americangunner's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,891
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 288
Yeah, it happens on both tv's. I switched out to a new HDMI cable and everything. Don't worry about this anymore guys, I am just getting rid of it today.

XBL: xGunner26x

PSN: AMER1CAN_GUNNER

Steam: xGunner26x

americangunner is offline  
Old 05-03-2013, 01:45 PM
AVS Forum Special Member
 
garciab's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Princeton, TX - USA
Posts: 1,324
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 144 Post(s)
Liked: 55
Here is my advice...get rid of it today! smile.gif

bg
garciab is offline  
Old 05-10-2013, 06:23 AM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
americangunner's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,891
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 288
Ok, so I got this thing to work finally, but had to wipe it clean. What is the easiest way to redownload all the free games I had with plus? Do I have to do it from the console?

XBL: xGunner26x

PSN: AMER1CAN_GUNNER

Steam: xGunner26x

americangunner is offline  
Old 05-10-2013, 07:02 AM
 
TyrantII's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Boston
Posts: 10,242
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 833
I think you can navigate the store online now, with would be better IMO.
TyrantII is offline  
Old 05-10-2013, 08:07 AM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
americangunner's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,891
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 288
That might be easier to find the stuff I want to download, especially if they have a history section on it.

XBL: xGunner26x

PSN: AMER1CAN_GUNNER

Steam: xGunner26x

americangunner is offline  
Old 05-10-2013, 04:46 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
americangunner's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,891
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 288
Ok, maybe I am blind or just a little slow, but I am not seeing a place to que up old downloads in the store section on the store on my computer.

XBL: xGunner26x

PSN: AMER1CAN_GUNNER

Steam: xGunner26x

americangunner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off