PS3 HDMI Audio not working - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 09-21-2013, 10:42 AM - Thread Starter
Newbie
 
kmatesi's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Like many before me, I'm having problems with my audio from my slim ps3. It worked fine yesterday, I turned it on today, and nothing. I've tried going into audio and unchecking the dolby digital settings, but it doesn't seem to work.

However, I tried restoring my console's default settings. While I was setting up my initial settings, such as language preference, I noticed a sound. Low and behold it was my system! So, at least at this point I know it's not broken. However, it then took me to a screen where it asked me if I wanted to output my audio/video through HDMI. I could still here audio when I switched between yes/no. As soon as I clicked yes, I lost my sound again...

Any help would be greatly appreciated!
kmatesi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-21-2013, 04:16 PM
AVS Special Member
 
zBuff's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,434
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 37
What is your whole display/ audio chain?
zBuff is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off