Help me with my component cables plz for PS2 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 03-01-2005, 03:39 PM - Thread Starter
Senior Member
 
Apollo 13's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: ohio
Posts: 283
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I got some PS2 sony component cables, well I have them hooked to my PS2 and TV, but im getting no signal while my PS2 is on. When I switch to composite the PS2 works fine.
Apollo 13 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 03-01-2005, 03:53 PM
AVS Special Member
 
FourDoor's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: CA
Posts: 1,583
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 20
What make/model TV do you have? Could it be possible that your component inputs on your tv does not support 480i? Do you still get sound when you power up the PS2?
FourDoor is offline  
post #3 of 6 Old 03-01-2005, 04:01 PM - Thread Starter
Senior Member
 
Apollo 13's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: ohio
Posts: 283
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
This is the set I have http://www.bestbuy.com/site/olspage....2&type=product
it works fine with my gamecube and its component cables.

Do I have to put the PS2 in progressive scan first in order for it to work with my component cables? I thought it was plug in play.

*EDIT* for some wierd reason I get audio from my PS2 when I hook up my component cables to my cable box and leave the PS2 Sony componenet cables audio cords in.
Apollo 13 is offline  
post #4 of 6 Old 03-01-2005, 06:00 PM
AVS Special Member
 
Mcklein's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: KEY WEST FL
Posts: 1,222
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Do you have the ps2 component on input 2 on your tv/ since it displays 480i, also remember to go into the ps2 configuration screen to set it for component pb,pr,y..it should be set then


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Mcklein is offline  
post #5 of 6 Old 03-01-2005, 06:22 PM - Thread Starter
Senior Member
 
Apollo 13's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: ohio
Posts: 283
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thx that helped me out a lot.
Apollo 13 is offline  
post #6 of 6 Old 03-01-2005, 07:49 PM
AVS Special Member
 
Mcklein's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: KEY WEST FL
Posts: 1,222
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally posted by Apollo 13
Thx that helped me out a lot.
So everything is cool now?


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Mcklein is offline  
Closed Thread PlayStation Area

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off