Onkyo TX-NR808: Wii audio coming only through front speakers, and VERY quiet - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 04-16-2011, 10:46 AM - Thread Starter
Member
 
Baryn's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 23
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Connecting everything over component into the receiver, which goes to the 5.1.

Anyone have this issue before, or could surmise what it might be?

I'd appreciate it very much, thank you in advance.
Baryn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 04-16-2011, 03:47 PM - Thread Starter
Member
 
Baryn's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 23
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
ANSWER

I'm used to port layouts where the component video and audio inputs are arranged in one column per source.

However, below Component Input 1, was the RCA input for the front speakers. I needed to plug the stereo outputs into ports way over on the other side of the input array.


Translation: I plugged the audio into the wrong holes, but it's the manufacturer's fault for making the layout so weird.
Baryn is offline  
Reply Nintendo

Tags
Onkyo Tx Nr808
Gear in this thread

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off