Using Wii with Pany VT 30 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 10-21-2011, 06:39 PM - Thread Starter
Member
 
Mr.Panda's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Sonoma,Ca.
Posts: 95
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello,

I have tried numourous time to get my Wii to work with my Panasonic VT 30 using component cables withe the Pany adaptor.
Not getting any signal.

What can I try?

I have read on this form and today I read in a British magizine that this does work.

See no reason for HDMI adaptor unless it is my only choice.

Thank you in advance.

Mr. Panda
Mr.Panda is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 10-30-2011, 04:37 PM
Member
 
Gooseboy's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 95
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Please tell me this isn't true. I was thinking of getting a Panny VT30. I was only worried about the possible input lag, but if it won't work at all, that's much worse.
Gooseboy is offline  
post #3 of 3 Old 10-30-2011, 06:56 PM
AVS Special Member
 
JChin's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Mesquite Tx
Posts: 8,431
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 36 Post(s)
Liked: 122
Hi Mr.Panda, did you use the first two ports?
Looking directly at the back of tv there are three 3.5mm ports.

1 2 3
o o o
^ ^ ^

1st port > is for RCA audio (red,white)
2nd port > is for component video (green,blue,red)
3rd port > is for composite video/audio (yellow,red,white)
JChin is offline  
Reply Nintendo

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off