Wii U - Miiverse chat not connecting, getting default offline stuff - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 02-17-2013, 02:48 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
Osirus23's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,219
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 180
Ok, you know how when you're on the Wii U dashboard and an assortment of Miiverse communities pop up with comments/drawings from people appearing? Well a while back mine stopped doing that, and instead acts like its not connected to the internet and having comments from 'NINTENDO' come up saying things like 'Connect to the internet to chat with other players!' and stuff.

I am, of course, connected to the internet and am able to use online features elsewhere, and my Mii icon has a blue background indicating its connected, though Miiverse still doesn't work like it used to.

I've tried deleting my connection and reconnecting countless times, but no fix. Has anyone else encountered this problem or is aware of it?
Osirus23 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 02-18-2013, 12:04 PM
AVS Special Member
 
ThisOneKidMongo's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Brooklyn, NY
Posts: 2,622
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 50
This did happen to me the other day, but it was back to normal by the time I went back to the launch menu so I didn't really think much of it. The only thing I did in between was browse the eShop and download the StreetView app. Sorry I can't be of more help, but just wanted to let you know I have seen this error too.
ThisOneKidMongo is offline  
Reply Nintendo

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off