trouble in SD Card Land - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 02-16-2007, 06:25 PM - Thread Starter
Senior Member
 
SixKindsOfWonder's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Washington (the State!)
Posts: 326
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
So I loaded a 2GB SD card (SanDisk) with a few songs and photos and put into the Wii

It worked!

However, I took it out a few days ago to put some more songs on it and... Nothing. It seems to be recognized by my computer(s) (Mac OS X and Windows XP) but neither one can format it. No, it isn't locked.

I keep getting an input/output error. Worse, it does nothing in the Wii. I'm not even back to square one. I essentially have a paper weight.

A small, postage stamp, sized paper weight. It isn't even effective for that, either.


Any thoughts?

(the card reader for the computer is a Sandisk SecureMate)

When it comes to home theater and all the attributes of this projector or that projector some people have chosen to take the blue pill.
SixKindsOfWonder is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-16-2007, 06:38 PM - Thread Starter
Senior Member
 
SixKindsOfWonder's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Washington (the State!)
Posts: 326
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Sorry.. It must be the reader. I found an old reader and what do you know.... I'm good.

When it comes to home theater and all the attributes of this projector or that projector some people have chosen to take the blue pill.
SixKindsOfWonder is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off