Merry Christmas to ME! - Page 3 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #61 of 89 Old 02-02-2012, 10:07 PM
Advanced Member
 
OmfgItzThaMack's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Sarasota, FL
Posts: 735
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by N8DOGG View Post

#1, get rid of afterburner and DL evga precision. It works well with your board and evga cards. It's also very stable. As for Kombustor, I've never used it before, so I can't say anything about it. EVGA will have the same tools as msi but more branded towards their stuff, which you have. I'd dL E-LEET, Precision and evga's oc tool and try again. It's possible it's just somehting to do with those msi programs.

I'd do that and start from there.

Done. Running Furmark right now with both GPUs working at 99%. Will edit this post with results shortly.

Alright guys...is this good?


FurMark 1.9.2 BURN-IN Score

GPU burn-in test and OpenGL benchmark

Details for score ID = 35305

» Back To FurMark main score page
» Get the latest version of FurMark





BURN-IN SCORE: 1736 points (17023 frames, 74 °C, 18 FPS)

Submitted (anonymous mode) on February 3 2012, 7:15 am

Bench duration: 900 seconds
Resolution: 1920 x 1080
MSAA samples: 4
Window mode: fullscreen

Primary renderer: NVIDIA GeForce GTX 580
Device ID: 0x10de - 0x1080
GPU clock: 856 MHz
Memory clock: 2037 MHz
Shader clock: 1712 MHz
Graphics drivers: 8.17.12.8562 10-15-2011 - GLnvoglv64
GPU temperatures (start/end): 49°C / 74°C


Number of GPUs: 2
GPU0 - Vendor: 0x10de - Device: 0x1080 - Max GPU temp: 74 °C - Max GPU load: 99 %
GPU1 - Vendor: 0x10de - Device: 0x1080 - Max GPU temp: 66 °C - Max GPU load: 99 %

CPU: IntelR CoreTM i5-2500K CPU @ 3.30GHz
CPU speed: 3292 MHz
Operating system: Windows 7 64-bit build 7601 Service Pack 1

2nd one with NO Anti Aliasing...


FurMark 1.9.2 BURN-IN Score

GPU burn-in test and OpenGL benchmark

Details for score ID = 35313

» Back To FurMark main score page
» Get the latest version of FurMark





BURN-IN SCORE: 3374 points (33450 frames, 84 °C, 37 FPS)

Submitted (anonymous mode) on February 3 2012, 8:29 am

Bench duration: 900 seconds
Resolution: 1920 x 1080
MSAA samples: 0
Window mode: fullscreen

Primary renderer: NVIDIA GeForce GTX 580
Device ID: 0x10de - 0x1080
GPU clock: 847 MHz
Memory clock: 2022 MHz
Shader clock: 1694 MHz
Graphics drivers: 8.17.12.8562 10-15-2011 - GLnvoglv64
GPU temperatures (start/end): 57°C / 84°C


Number of GPUs: 2
GPU0 - Vendor: 0x10de - Device: 0x1080 - Max GPU temp: 84 °C - Max GPU load: 99 %
GPU1 - Vendor: 0x10de - Device: 0x1080 - Max GPU temp: 76 °C - Max GPU load: 99 %

CPU: IntelR CoreTM i5-2500K CPU @ 3.30GHz
CPU speed: 3292 MHz
Operating system: Windows 7 64-bit build 7601 Service Pack 1

"OmfgItzThaMack" on XBL, Steam, & Origin...

facebook.com/craiglevere
OmfgItzThaMack is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #62 of 89 Old 02-03-2012, 01:05 AM - Thread Starter
Senior Member
 
TahoeDust's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 383
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 36 Post(s)
Liked: 18
That looks better. What do you get when you run the preset 1080 benchmark in Furmark?

SCORE: 3443 points (57 FPS)

Submitted by TahoeDust on February 3 2012, 10:04 am

Bench duration: 60 seconds
Resolution: 1920 x 1080
MSAA samples: 0
Window mode: fullscreen

Primary renderer: AMD Radeon HD 6950 Series
Device ID: 0x1002 - 0x6719
GPU clock: 880 MHz
Memory clock: 1275 MHz
Graphics drivers: Catalyst 12.1 - 8.93-111205a-132104C-ATI 12-5-2011
GPU temperatures (start/end): 54°C / 78°C


Number of GPUs: 2
GPU0 - Vendor: 0x1002 - Device: 0x6719 - Max GPU temp: 78 °C - Max GPU load: 99 %
GPU1 - Vendor: 0x1002 - Device: 0x6719 - Max GPU temp: 68 °C - Max GPU load: 99 %

CPU: IntelR CoreTM i7-2700K CPU @ 3.50GHz
CPU speed: 3500 MHz
Operating system: Windows 7 64-bit build 7601 Service Pack 1

Samsung PN60E7000
Sony HT-CT770
Custom HTPC - 3.2GHz/8TB/8GB/HD5670
TahoeDust is online now  
post #63 of 89 Old 02-03-2012, 01:17 AM
Advanced Member
 
OmfgItzThaMack's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Sarasota, FL
Posts: 735
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
FurMark 1.9.2 Score

GPU burn-in test and OpenGL benchmark

Details for score ID = 35332

» Back To FurMark main score page
» Get the latest version of FurMark





SCORE: 2044 points (34 FPS)

Submitted (anonymous mode) on February 3 2012, 10:13 am

Bench duration: 60 seconds
Resolution: 1920 x 1080
MSAA samples: 0
Window mode: fullscreen

Primary renderer: NVIDIA GeForce GTX 580
Device ID: 0x10de - 0x1080
GPU clock: 772 MHz
Memory clock: 2004 MHz
Shader clock: 1544 MHz
Graphics drivers: 8.17.12.8562 10-15-2011 - GLnvoglv64
GPU temperatures (start/end): 71°C / 82°C


Number of GPUs: 2
GPU0 - Vendor: 0x10de - Device: 0x1080 - Max GPU temp: 82 °C - Max GPU load: 99 %
GPU1 - Vendor: 0x10de - Device: 0x1080 - Max GPU temp: 76 °C - Max GPU load: 99 %

CPU: IntelR CoreTM i5-2500K CPU @ 3.30GHz
CPU speed: 3292 MHz
Operating system: Windows 7 64-bit build 7601 Service Pack 1

LOOKS LIKE I NEED TO OC MY CARDS A BIT...

"OmfgItzThaMack" on XBL, Steam, & Origin...

facebook.com/craiglevere
OmfgItzThaMack is offline  
post #64 of 89 Old 02-03-2012, 01:30 AM - Thread Starter
Senior Member
 
TahoeDust's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 383
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 36 Post(s)
Liked: 18
Damn man. I wonder what the deal is? I just ran mine again at stock clocks. Your 580s should perform at least as well as my cards.

SCORE: 3398 points (56 FPS)

Submitted by TahoeDust on February 3 2012, 10:26 am

Bench duration: 60 seconds
Resolution: 1920 x 1080
MSAA samples: 0
Window mode: fullscreen

Primary renderer: AMD Radeon HD 6950 Series
Device ID: 0x1002 - 0x6719
GPU clock: 800 MHz
Memory clock: 1250 MHz
Graphics drivers: Catalyst 12.1 - 8.93-111205a-132104C-ATI 12-5-2011
GPU temperatures (start/end): 60°C / 79°C


Number of GPUs: 2
GPU0 - Vendor: 0x1002 - Device: 0x6719 - Max GPU temp: 79 °C - Max GPU load: 98 %
GPU1 - Vendor: 0x1002 - Device: 0x6719 - Max GPU temp: 69 °C - Max GPU load: 98 %

CPU: IntelR CoreTM i7-2700K CPU @ 3.50GHz
CPU speed: 3500 MHz
Operating system: Windows 7 64-bit build 7601 Service Pack 1

Samsung PN60E7000
Sony HT-CT770
Custom HTPC - 3.2GHz/8TB/8GB/HD5670
TahoeDust is online now  
post #65 of 89 Old 02-03-2012, 01:36 AM
Advanced Member
 
OmfgItzThaMack's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Sarasota, FL
Posts: 735
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I dunno bro. Ill mess with them tomorrow and see if i can't get them overclocked a bit tomorrow but yes, you are right....they should be throwing up better numbers for sure. I need you or N8 to hop on Teamviewer and see if you guys see anything obvious that we've missed.

"OmfgItzThaMack" on XBL, Steam, & Origin...

facebook.com/craiglevere
OmfgItzThaMack is offline  
post #66 of 89 Old 02-03-2012, 01:46 AM - Thread Starter
Senior Member
 
TahoeDust's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 383
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 36 Post(s)
Liked: 18
Try this. Rename Furmark.exe to etqw.exe and run it again. See what that gives you.

Samsung PN60E7000
Sony HT-CT770
Custom HTPC - 3.2GHz/8TB/8GB/HD5670
TahoeDust is online now  
post #67 of 89 Old 02-03-2012, 04:01 PM - Thread Starter
Senior Member
 
TahoeDust's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 383
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 36 Post(s)
Liked: 18
A little better picture...


Samsung PN60E7000
Sony HT-CT770
Custom HTPC - 3.2GHz/8TB/8GB/HD5670
TahoeDust is online now  
post #68 of 89 Old 02-03-2012, 07:05 PM
Advanced Member
 
OmfgItzThaMack's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Sarasota, FL
Posts: 735
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
That is one sweet looking machine! Very clean indeed. My rig should be singing by tomorrow. Had to finally get some professional help so I will be able to find out what the hell has been going on. We've been texting some back and forth and so far I know that the chipset driver was never installed amongst other things. Geez.

PS...can you take some more pics plz.

"OmfgItzThaMack" on XBL, Steam, & Origin...

facebook.com/craiglevere
OmfgItzThaMack is offline  
post #69 of 89 Old 02-03-2012, 08:34 PM
AVS Special Member
 
MSmith83's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 8,551
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 50
Yes, the chipset drivers are critical for a properly functioning machine. Motherboards often come with some bloatware, but the chipset drivers should be installed right after you get the OS up and running.
MSmith83 is offline  
post #70 of 89 Old 02-03-2012, 09:12 PM
AVS Special Member
 
N8DOGG's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Canada
Posts: 5,600
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 53 Post(s)
Liked: 256
Quote:
Originally Posted by OmfgItzThaMack View Post

That is one sweet looking machine! Very clean indeed. My rig should be singing by tomorrow. Had to finally get some professional help so I will be able to find out what the hell has been going on. We've been texting some back and forth and so far I know that the chipset driver was never installed amongst other things. Geez.

PS...can you take some more pics plz.

hehehehe, don't worry about it, it all comes with the territory. You learn for your mistakes. I'm a self taught, as I'm sure most all of us are. Think of it like this, you'll likely never make that mistake again

I usually have a driver checklist because I've done the exact same thing.

Blasting brown notes for 10 years and counting!

N8DOGG is online now  
post #71 of 89 Old 02-03-2012, 09:54 PM
AVS Special Member
 
MSmith83's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 8,551
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 50
Quote:
Originally Posted by N8DOGG View Post

hehehehe, don't worry about it, it all comes with the territory. You learn for your mistakes. I'm a self taught, as I'm sure most all of us are. Think of it like this, you'll likely never make that mistake again

Absolutely. I'll never forget one build in the late 90s where I bought an AGP version of the Voodoo 3 3000, only to find that my motherboard did not have an AGP slot. It was a harsh way for me to find out what AGP really meant.
MSmith83 is offline  
post #72 of 89 Old 02-03-2012, 10:21 PM - Thread Starter
Senior Member
 
TahoeDust's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 383
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 36 Post(s)
Liked: 18
Quote:
Originally Posted by OmfgItzThaMack View Post

That is one sweet looking machine! Very clean indeed. My rig should be singing by tomorrow. Had to finally get some professional help so I will be able to find out what the hell has been going on. We've been texting some back and forth and so far I know that the chipset driver was never installed amongst other things. Geez.

PS...can you take some more pics plz.

Glad to hear that you are making some progress towards getting it worked out. This is the only other picture I have in my photobucket acct. I will upload some more later.


Samsung PN60E7000
Sony HT-CT770
Custom HTPC - 3.2GHz/8TB/8GB/HD5670
TahoeDust is online now  
post #73 of 89 Old 02-04-2012, 05:19 AM
Advanced Member
 
OmfgItzThaMack's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Sarasota, FL
Posts: 735
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
What's the teal stuff on your mobo?

"OmfgItzThaMack" on XBL, Steam, & Origin...

facebook.com/craiglevere
OmfgItzThaMack is offline  
post #74 of 89 Old 02-04-2012, 08:19 AM
Member
 
Ambush083's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Hawaii
Posts: 26
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by OmfgItzThaMack View Post

What's the teal stuff on your mobo?

Looks like heat sinks.
Ambush083 is offline  
post #75 of 89 Old 02-04-2012, 10:22 AM - Thread Starter
Senior Member
 
TahoeDust's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 383
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 36 Post(s)
Liked: 18
Quote:
Originally Posted by OmfgItzThaMack View Post

What's the teal stuff on your mobo?

Heat sinks to cool the chipset.

Samsung PN60E7000
Sony HT-CT770
Custom HTPC - 3.2GHz/8TB/8GB/HD5670
TahoeDust is online now  
post #76 of 89 Old 02-04-2012, 10:54 AM
Advanced Member
 
OmfgItzThaMack's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Sarasota, FL
Posts: 735
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by TahoeDust View Post


Heat sinks to cool the chipset.

Well you've already got water cooling don't you? That processor can't be overclocked at 3.5GHz can it be?

"OmfgItzThaMack" on XBL, Steam, & Origin...

facebook.com/craiglevere
OmfgItzThaMack is offline  
post #77 of 89 Old 02-04-2012, 01:02 PM - Thread Starter
Senior Member
 
TahoeDust's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 383
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 36 Post(s)
Liked: 18
Quote:
Originally Posted by OmfgItzThaMack View Post

Well you've already got water cooling don't you? That processor can't be overclocked at 3.5GHz can it be?

The teal heatsinks come on the motherboard and dissipate heat from the on board chipset. I have the processor overclocked to 4.9ghz using a H100 (water cooling).

Samsung PN60E7000
Sony HT-CT770
Custom HTPC - 3.2GHz/8TB/8GB/HD5670
TahoeDust is online now  
post #78 of 89 Old 02-04-2012, 06:46 PM
Advanced Member
 
OmfgItzThaMack's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Sarasota, FL
Posts: 735
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
K...well graphics cards are working well..

Only problem is I'm getting tons of screen tearing now unless I either enable V-Sync or get a plasma...


"OmfgItzThaMack" on XBL, Steam, & Origin...

facebook.com/craiglevere
OmfgItzThaMack is offline  
post #79 of 89 Old 02-04-2012, 08:05 PM
AVS Special Member
 
MSmith83's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 8,551
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 50
You'll see tearing with a plasma as well (I use a plasma). It looks most pronounced when the GPUs are spitting out a really high frame rate as there are lots of overlapping frames. I always use vsync mostly for this reason.
MSmith83 is offline  
post #80 of 89 Old 02-04-2012, 08:11 PM
Advanced Member
 
OmfgItzThaMack's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Sarasota, FL
Posts: 735
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by MSmith83 View Post

You'll see tearing with a plasma as well (I use a plasma). It looks most pronounced when the GPUs are spitting out a really high frame rate as there are lots of overlapping frames. I always use vsync mostly for this reason.

So you still see tearing with a 600Hz plasma?

Also...have you tried capping your fps out at like 90 or so to see if that helps so you dont have to use vsync?

"OmfgItzThaMack" on XBL, Steam, & Origin...

facebook.com/craiglevere
OmfgItzThaMack is offline  
post #81 of 89 Old 02-05-2012, 07:37 AM
AVS Special Member
 
MSmith83's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 8,551
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 50
Quote:
Originally Posted by OmfgItzThaMack View Post

So you still see tearing with a 600Hz plasma?

Also...have you tried capping your fps out at like 90 or so to see if that helps so you dont have to use vsync?

Those displays still have a 60Hz refresh rate, but with a 600Hz sub-field drive. You'll still get tearing on those without v-sync.

Capping the frame rate to something lower can reduce tearing, but you'll still see it if the output is not perfectly in sync to the display's refresh rate.

I don't have a problem with using v-sync. The few games that might exhibit lag due to v-sync can be fixed by using the triple buffering feature with D3DOverrider.
MSmith83 is offline  
post #82 of 89 Old 02-05-2012, 08:08 AM
Advanced Member
 
OmfgItzThaMack's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Sarasota, FL
Posts: 735
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by MSmith83 View Post


Those displays still have a 60Hz refresh rate, but with a 600Hz sub-field drive. You'll still get tearing on those without v-sync.

Capping the frame rate to something lower can reduce tearing, but you'll still see it if the output is not perfectly in sync to the display's refresh rate.

I don't have a problem with using v-sync. The few games that might exhibit lag due to v-sync can be fixed by using the triple buffering feature with D3DOverrider.

What about with those supposed 120hz lcds? Still 60hz? Are they just a marketing gimick?

"OmfgItzThaMack" on XBL, Steam, & Origin...

facebook.com/craiglevere
OmfgItzThaMack is offline  
post #83 of 89 Old 02-05-2012, 05:36 PM
AVS Special Member
 
MSmith83's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 8,551
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 50
Quote:
Originally Posted by OmfgItzThaMack View Post

What about with those supposed 120hz lcds? Still 60hz? Are they just a marketing gimick?

I haven't been following the latest LCD tech. Tearing will occur at any frame rate (albeit to varying degrees) and refresh rate if you don't have v-sync enabled.

If you don't like screen tearing one bit, then you should use v-sync. There is nothing wrong with maintaining a 60fps frame rate by using v-sync with 60Hz output. Getting 100fps peaks is useless outside of benchmarking. For actual gaming, a steady 60fps is perfectly fine (in fact, it's the best option for games that move in faster pace as the frame rate increases) and no screen tearing is ideal.
MSmith83 is offline  
post #84 of 89 Old 02-05-2012, 11:25 PM
Advanced Member
 
OmfgItzThaMack's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Sarasota, FL
Posts: 735
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
VSyncs is full effect and damn does BF3 look amazing on Ultra locked in at a buttery smooth 60fps!

"OmfgItzThaMack" on XBL, Steam, & Origin...

facebook.com/craiglevere
OmfgItzThaMack is offline  
post #85 of 89 Old 02-06-2012, 08:34 AM
AVS Special Member
 
MSmith83's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 8,551
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 50
Good to know everything is working right for you. Deciding what settings are optimal for your interests can be overwhelming at first, but at least PC gamers have the choice to do things like enable or disable v-sync.
MSmith83 is offline  
post #86 of 89 Old 02-06-2012, 08:38 AM
Advanced Member
 
OmfgItzThaMack's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Sarasota, FL
Posts: 735
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by MSmith83 View Post

Good to know everything is working right for you. Deciding what settings are optimal for your interests can be overwhelming at first, but at least PC gamers have the choice to do things like enable or disable v-sync.

Yessir..playing BF3 on Ultra last night with no stutter was a surreal experience although my room felt like a sauna with both those 580's cranking!

"OmfgItzThaMack" on XBL, Steam, & Origin...

facebook.com/craiglevere
OmfgItzThaMack is offline  
post #87 of 89 Old 02-17-2012, 08:20 PM - Thread Starter
Senior Member
 
TahoeDust's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 383
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 36 Post(s)
Liked: 18
I decided I wanted to upgrade all my stock corsair fans for better and quieter cooling. After researching I decided to go with Gentle Typhoon AP-15s for my 120mm fans and a Megaflow to replace my 200mm. I figured while I was at it, I would go push/pull on my H100. I ran into an issue during the install. There was a clearance issue with the lower H100 fan and the 8pin CPU connector on my Asus P8Z68. I was able to mount the H100 offcenter using some of the holes in the vent/grate on the top of my 650d. You can see this in the first picture.








Samsung PN60E7000
Sony HT-CT770
Custom HTPC - 3.2GHz/8TB/8GB/HD5670
TahoeDust is online now  
post #88 of 89 Old 03-13-2012, 10:20 AM
Advanced Member
 
OmfgItzThaMack's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Sarasota, FL
Posts: 735
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
So what's going on with the build and how come you aren't playing any BF3? BTW I'm thinking of getting that same Motherboard and implementing some liquid cooling as well.

"OmfgItzThaMack" on XBL, Steam, & Origin...

facebook.com/craiglevere
OmfgItzThaMack is offline  
post #89 of 89 Old 09-25-2012, 11:32 PM - Thread Starter
Senior Member
 
TahoeDust's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 383
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 36 Post(s)
Liked: 18
Wow, it has been a while since I have been on here. The machine is still running like a top, I just have not had much time to use it. frown.gif

Samsung PN60E7000
Sony HT-CT770
Custom HTPC - 3.2GHz/8TB/8GB/HD5670
TahoeDust is online now  
Reply HTPC Gaming

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off