displaying slightly green looking shadows from Htpc - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 10-17-2013, 03:00 PM - Thread Starter
Newbie
 
mejinuf1's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

Hi,

 

Got a bit of problem, got an htpc connected to a Panasonic plasma, and lately ive been noticing that shadows on screen have a faint green presence in them which wasn't there before, its visible in pictures, pictures in websites, movies and the least noticeable during gaming, any idea what could be causing it?.

 

Im using an H55 motherboard with a Gtx 770 and so far I tried the following:

 

1) uninstall / re-install countless NVidia driver versions

 

2) connected a monitor and a Samsung plasma

 

3) re-installed windows 7 pro 64 bit

 

4) fiddled with all the settings in nvidia control panel

 

5) installed my old Msi gtx 570

 

6) calibrated displays with Windows

 

7) used countless amounts of different hdmi cables

 

 

None of the above made any difference, the green shadows are still there, I clean my pc thoroughly once a week, including the pci-e with pure alcohol, when I connect an external hd to my tv directly theres no green shadows, so the prob is pc related, but what is it? I think I covered all the solutions I could think of, can anyone think of anything else I could try?.

mejinuf1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 10-17-2013, 08:32 PM
Yrd
AVS Special Member
 
Yrd's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Elkton, MD
Posts: 2,938
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 144 Post(s)
Liked: 179
Have you used something other than HDMI to connect the video card to a display?

Like DVI or displayport.

XBL Gamertag- Yrd
PSN - Yerd

Steam - Yrd

Yrd is online now  
post #3 of 3 Old 10-17-2013, 11:01 PM - Thread Starter
Newbie
 
mejinuf1's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

I haven't on the Panasonic plasma display, only Hdmi since i also need it to carry audio, im using a Denon receiver for audio, don't believe its the problem though, everything was fine up to a few days ago, just fired up the pc one morning threw a movie and green shadows here we are :)

 

I did use a vga cable once to a Philips monitor and the green shadows were still there though.

mejinuf1 is offline  
Reply HTPC Gaming

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off