Thermalright Copper Heatsink fits the 1st mobo, but not the identical replacement? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 09-09-2006, 08:01 AM - Thread Starter
Member
 
slackeyed's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 61
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I had a brand new nForce 4 SLI 133-K8-NF41 and it wouldn't post, figured it was a bad BIOS chip. The heatsink fit perfectly but I had to return the MOBO to Newegg.

Newegg was out of stock, so I ordered the identical mobo from another vendor.

After I removed the stock heatsink mount, I noticed the fasteners were different:

http://img162.imageshack.us/img162/7...rssmallyd2.jpg

The heatsink is designed to screw into the mobo's backplate like this:

http://img303.imageshack.us/img303/6...amlargeob3.jpg

The new backplate is designed for those cheesy plastic connectors. When installed the heatsink mount should look like this:

http://img519.imageshack.us/img519/4...cesmallcw6.jpg

And this is the bare stock mobo:

http://img124.imageshack.us/img124/9...essmallle8.jpg

How do I get a new backplate that will accept two screws and will also fit the heatsink?
slackeyed is offline  
Closed Thread HTPC Gaming

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off