got new pc, vista premium--what else do I need for HD DVR ? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 04-18-2007, 07:49 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
gdog2004's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 778
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I currently have a dual tuner dvr thru the cable company and I am happy with everything but the HD space. Its a moto 6416 and it cant be expanded.
The PC I got is a AMD X2 4200, 1gb of ram and it uses onboard graphics(I know this has to change) .
I have a 50" a2000. Is using the pc instead of the dvr a good option ? My pc has vista home premium installed.
thanks for any help.
gdog2004 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-19-2007, 06:29 PM
Senior Member
 
Trebuken's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Middletown, OH
Posts: 482
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
You should check out the HTPC forum. You will want a good capture card, and a good front-end (Media Center maybe if it is included with premium).

Other than that, a dedicated hard drive and a lot of patience tweeking everything is about all you will need...
Trebuken is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off