Official OPPO BDP-83 Owner's Thread [technical talk only] - Page 177 - AVS Forum
Forum Jump: 
 1Likes
Reply
 
Thread Tools
post #5281 of 39363 Old 03-28-2009, 03:52 PM
Member
 
TapOrSnap's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Lake Stevens, WA
Posts: 118
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
After playing over a dozen disks (and media files) over the last four days I feel no reason to withhold my vote.

So I just voted "Yes". Here was my comment...

Some have reported minor bugs but after several days playing multiple blu-ray, standard DVD, SACD disks and media files from a USB drive the BDP-83 has performed absolutely perfect for me. OPPO has a real gem here.
TapOrSnap is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #5282 of 39363 Old 03-28-2009, 04:18 PM
AVS Special Member
 
bakerwi's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: The Peach State
Posts: 2,806
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 28
Quote:
Originally Posted by Barry18025 View Post

Sadly, is correct. I do hope they find a fix, as the PQ for SDVD is a notch above my Panny 35, but no "tearing" or lip-sync observed ever. 24p has been "on" since the day I bought it. So, either Panasonic found a fix, or ABT and Oppo are fighting a feature of taking upscaling to another level. Although, the Sammy 1200's chip is no slouch.

I didn't know the Panny 35 supported 24p. I have to go check out my neighbor's.

Pioneer Elite PRO-151FD

Zektor MAS7.1

Classé CA-2200/CA-5200

Oppo BDP-105, Denon DVD-5910CI, Cambridge 752BD, Cambridge 640C V2

Paradigm Signature S8, Paradigm Signature ADP1

Paradigm Signature ADP3, Paradigm Signature C5

REL R-505 Sub (2)

Oppo BDP-93, BDP-103D, Pioneer BDP-320

Sony BDP-S790

bakerwi is offline  
post #5283 of 39363 Old 03-28-2009, 04:28 PM
AVS Special Member
 
Scubawoman's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Southern California
Posts: 1,304
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by bakerwi View Post

I didn't know the Panny 35 supported 24p. I have to go check out my neighbor's.

I have the Panasonic DMP-BD30 and it will not force 24p. People requested this but Panasonic had indicated they would not enable this feature. I suspect the 35 is the same. The Oppo 83 will force 24p.
Scubawoman is offline  
post #5284 of 39363 Old 03-28-2009, 04:29 PM
Member
 
BrainOPain's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks Neuro and xradman,

Question:- What does upconvert mean? Does it mean that a bad DVD disc will have better picture quality when up-converted? Will I gain in resolution etc?
Did some research on the XBR1, it wont accept 1080p, but will accept 1080i and internally upconverts it to 1080P, does that mean that it can reach say 1080p 60Hz(which is the best resolution I presume) that oppo has?
I am just trying to get the best options on my TVs limitation.
The audio part is excellent, just that I have to figure out the video part.
Sorry folks, for all the basic questions...just trying to get the best out (I had paid $600 to Tweeter for a extended warranty..and now that they are bust..dont know if I will get any worth from that contract!!!!)
BrainOPain is offline  
post #5285 of 39363 Old 03-28-2009, 04:37 PM - Thread Starter
AVS Addicted Member
 
Neuromancer's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Navigating the Black IC
Posts: 10,959
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 171
Upconvert just means resampling to a higher resolution. In terms of video upconversion, this means taking the source material (ex. DVD is 480) and performing math calculations to re-imaging the material at a higher resolution (ex. 1080p).

1080i and 1080p are the same resolution (1920x1080). The difference is that one is interlaced, and the other is progressive. A progressive image is more ideal than an interlaced image when working with a fixed pixel display.

For your television I would try using 720p instead and see how the video looks to you.
Neuromancer is offline  
post #5286 of 39363 Old 03-28-2009, 04:50 PM
Advanced Member
 
John Schneider's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Peoples Democratic Republic of California
Posts: 642
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
^^^

On the topic of up-conversion, have people been playing with the adjustments much? (HDMI settings in the submenu adjusting the VRS)

If so, anybody got any feedback/input?

I know it varies greatly depending on your display. It's the next thing I want to start to check out, and I'm not sure if the factory defaults are just a good starting place, or if they're a really good place to leave them.
John Schneider is offline  
post #5287 of 39363 Old 03-28-2009, 04:52 PM
Member
 
jvc61's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Columbus
Posts: 32
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have had the 83 now for 4 days and it has excelled at every disc that I have played. The only problems have been with the "Beatles Love" DVD-A disc with the short cutting of tracks which will be addressed in the next FW upgrade.
I did try a Superbit disc and ran into a small problem. On the menu page where you are to choose sound parameters the page shows up initially but before you can make a choice the screen goes blank except for a pink area where the choice was initially. If you hit enter the choice is made but you are making the choice from a blank screen from where you think it was originally. Hope I am making sense. Has anyone else seen this?
Just finished listening to The Eagles Farewell disc which I have played many times on the DV-983 and I feel the sound quality to be superior with the 83.
Seems to have a more accurate or distinct sound. I can pick out the sounds of the different guitars easier.
I will definitely be voting yes.
jvc61 is offline  
post #5288 of 39363 Old 03-28-2009, 04:58 PM
Member
 
styx1's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 70
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Jack D View Post

Which Harmony do you use? If you have the 890 you can use the ir RF remote extender and there is a way to control two devices separately with the same ir codes. I haven't used the 890 for a long time so I can't remember exactly how to do it but I'm pretty sure it can be done. I image this would also be possible if you have the newer version of the 1000 which also has the option to do RF control via the remote ir station so you can control equipment from behind closed doors/cabinets, etc.

I have the 880... so no IR. I will try reprogramming the remote in a little while but first I am going to take advantage of the fact that it will run the DV-981HD and the BDP-83 at the same time.

I have borrowed two SD copies of Quantum of Solace and am going to load them both up and flip between them using the HM-31. I am curious as to the difference in picture quality as well as load times and chapter changes. I'll post later. I will likely plug the ps3 into the switch as well and checkout picture quality (load times, etc. have already been posted)... if I can borrow another copy of one of the BR disks that I own.

EAP-2
styx1 is offline  
post #5289 of 39363 Old 03-28-2009, 04:59 PM
AVS Special Member
 
Scubawoman's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Southern California
Posts: 1,304
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Brian-HD View Post

My list

1) I have listened to a few SACDs played fine with perfect details.

2) SD was as good as expected. I used Star Wars II because I used many time for NEW BD testing.

3) 2ch Maroon5 "She Will Be Love" and " Janine Jansen" sound great.

4) Played the above HDMI very muddy. I changed Denon to Direct and it was music again. I like the Oppo 2 ch. I have to listen more because I changed my mind. His voice, I am not sure if it is more details for "She Will Be love"

5) I will vote yes if Oppo send me my missing screw on the on back. Will call Monday

To be Continued.

I didn't see your name on either EAP round so how did you get your 83? So maybe you are the "+ 1 unlisted person."
Scubawoman is offline  
post #5290 of 39363 Old 03-28-2009, 05:01 PM
AVS Special Member
 
Jack D's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: DC Metro Area
Posts: 1,902
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by styx1 View Post

I have the 880... so no IR. I will try reprogramming the remote in a little while but first I am going to take advantage of the fact that it will run the DV-981HD and the BDP-83 at the same time.

I have borrowed two SD copies of Quantum of Solace and am going to load them both up and flip between them using the HM-31. I am curious as to the difference in picture quality as well as load times and chapter changes. I'll post later. I will likely plug the ps3 into the switch as well and checkout picture quality (load times, etc. have already been posted)... if I can borrow another copy of one of the BR disks that I own.

You meant no RF but anyway, too bad. The 890 and 1100 (I think it's called) will solve your remote problem and they are not ridiculously expensive. Good luck.
Jack D is offline  
post #5291 of 39363 Old 03-28-2009, 05:04 PM - Thread Starter
AVS Addicted Member
 
Neuromancer's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Navigating the Black IC
Posts: 10,959
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 171
Quote:
Originally Posted by jvc61 View Post

I did try a Superbit disc and ran into a small problem. On the menu page where you are to choose sound parameters the page shows up initially but before you can make a choice the screen goes blank except for a pink area where the choice was initially.

The Superbit issue has been reported. Press Stop then Play to resolve menus on Superbits which use the minimalist (brushed steel background) menus.
Neuromancer is offline  
post #5292 of 39363 Old 03-28-2009, 05:06 PM
AVS Special Member
 
rick240's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Calgary, AB
Posts: 3,539
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 45
Quote:
Originally Posted by xradman View Post

IWith the player set to Multi-region


rick240 is offline  
post #5293 of 39363 Old 03-28-2009, 05:11 PM - Thread Starter
AVS Addicted Member
 
Neuromancer's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Navigating the Black IC
Posts: 10,959
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 171
He is confusing the name of the setup option called Multi-System. Multi-System is what you select if your television can support both PAL and NTSC, as the player will automatically change to the appropriate synchronization type.
Neuromancer is offline  
post #5294 of 39363 Old 03-28-2009, 05:15 PM
AVS Addicted Member
 
Smarty-pants's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 16,086
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 69 Post(s)
Liked: 114
Quote:
Originally Posted by rick240 View Post


He meant to say multi-system, not multi-region.
If you set the player to multi-system, then you are telling the player that your display will accept a PAL signal as well as an NTSC signal. If your display does not accept PAL, then you will want to set it to NTSC so that the BDP-83 converts PAL to NTSC so it can be displayed correctly.

~Dave

...Theater Room Setup...
JVC DLA-RS40-U... Oppo BDP-105D... Toshiba HD-XA2... Uverse VIP-2250... Roku Streaming Stick... Emotiva XPA-3... Onkyo TX-SR805
JBL LC2 (x3) ... JBL L820 (x6) ... SVS PB10-ISD (x2) ... SVS 20-39-PCI
Smarty-pants is online now  
post #5295 of 39363 Old 03-28-2009, 05:24 PM
Member
 
ethanwa's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 37
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Reported these problems today:

1. When I select "Notify of Firmware" in my Setup mean, and set it to On, it always defaults back to Off. It never stays On.

2. The SACD "Dances With Wolves Soundtrack" will not play in my BDP-83. Nothing even shows on the screen to indicate it's trying to play, but the player display does show "SACD" and then switch to track 1. It just won't go play.

Ethan
ethanwa is offline  
post #5296 of 39363 Old 03-28-2009, 05:28 PM - Thread Starter
AVS Addicted Member
 
Neuromancer's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Navigating the Black IC
Posts: 10,959
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 171
Is this the only setting which is not sticking when altered? Are you also changing the setting, exciting Setup, then turning Off the player to ensure that the setting saves?
Neuromancer is offline  
post #5297 of 39363 Old 03-28-2009, 05:40 PM
Member
 
ethanwa's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 37
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Neuromancer View Post

Is this the only setting which is not sticking when altered? Are you also changing the setting, exciting Setup, then turning Off the player to ensure that the setting saves?

Yes, at first glance it appears to be. I didn't turn the player completely off, but I assumed that exiting Setup would have saved it. If I need to reboot the player to save a setting, they should be telling people that on Setup exit. I was able to reproduce this problem a few times this afternoon.

I'll give it another shot later tonight or tomorrow to confirm this problem still happens for me.
ethanwa is offline  
post #5298 of 39363 Old 03-28-2009, 06:00 PM - Thread Starter
AVS Addicted Member
 
Neuromancer's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Navigating the Black IC
Posts: 10,959
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 171
Changing any settings while in Setup will effect that session only. The actual "save" is performed when you power off the player using the Power button on the remote or the front panel of the player.

If the player crashes, or you remove the power from the player directly, then the settings will not save and will revert to their previous status.
Neuromancer is offline  
post #5299 of 39363 Old 03-28-2009, 06:07 PM
AVS Special Member
 
stevec325's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Newtown, PA
Posts: 3,231
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
I'm still working through things, but something that has me puzzled is this:

If I set the player (prior to inserting a BD and/or through setup) to 1080p I get will no video out. The display struggles to make the HDMI handshake and ultimately never gets there. Changing to 1080i or 720p works fine. However, when playing a BD and switching to 1080p, I do get video (and my dsiplay indicates that it is receiving 1080p).

Also, in AUTO mode it picks 1080i and when playing BD, never switches to 1080p.

My display is a Pio Elite 940HD (not a 1080p display) and it has always accepted 1080p from the PS3, used as a BD player.

Cockpit error on my part?

I'll do testing tomorrow comparing A/B to the PS-3 and -981.

Listening to Dark Side of the Moon (SACD) now... out-friggin-standing

-steve
My HT Setup - updated 12/25/2012
"...and all the science, I don't understand. It's just my job, five days a week."
stevec325 is offline  
post #5300 of 39363 Old 03-28-2009, 06:08 PM
AVS Special Member
 
xradman's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Northern VA
Posts: 3,017
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by Neuromancer View Post

He is confusing the name of the setup option called Multi-System. Multi-System is what you select if your television can support both PAL and NTSC, as the player will automatically change to the appropriate synchronization type.

Thanks, I had you guys going for a minute. Fixed the OP.

Addicted to shiny round discs with HD content

My Home Theater
My Movie Collection
BDP-83 EAP (second group)
xradman is offline  
post #5301 of 39363 Old 03-28-2009, 06:10 PM
AVS Special Member
 
xradman's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Northern VA
Posts: 3,017
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by Smarty-pants View Post

He meant to say multi-system, not multi-region.
If you set the player to multi-system, then you are telling the player that your display will accept a PAL signal as well as an NTSC signal. If your display does not accept PAL, then you will want to set it to NTSC so that the BDP-83 converts PAL to NTSC so it can be displayed correctly.

That's correct. I think this is the first Blu-ray player that can convert from 1080i50 to 1080p60, so you don't need a PAL compatible display to play region-free PAL spec Blu-rays.

Addicted to shiny round discs with HD content

My Home Theater
My Movie Collection
BDP-83 EAP (second group)
xradman is offline  
post #5302 of 39363 Old 03-28-2009, 06:12 PM
AVS Special Member
 
progprog's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: The Other Washington
Posts: 9,342
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by xradman View Post

That's correct. I think this is the first Blu-ray player that can convert from 1080i50 to 1080p60, so you don't need a PAL compatible display to play region-free PAL spec Blu-rays.

Is it better to just play it at 50Hz if your display can handle that, or to convert it to 60Hz?
progprog is offline  
post #5303 of 39363 Old 03-28-2009, 06:16 PM
Newbie
 
deepcut's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Hampton Roads, VA
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Just hooked up the Oppo Player today and i'm running into an issue. It takes several attempts for the discs to play. I have to eject and reinsert the discs several times for the player to see the disc. I insert the disc and it says no disc. It happens with blu-rays as well as DVDs. Let me say once the disc is loaded and playing, the quality is outstanding. Any suggestions.
deepcut is offline  
post #5304 of 39363 Old 03-28-2009, 06:22 PM
AVS Special Member
 
ehlarson's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Central New Jersey
Posts: 2,241
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 30
Quote:
Originally Posted by Neuromancer View Post

Changing any settings while in Setup will effect that session only. The actual "save" is performed when you power off the player using the Power button on the remote or the front panel of the player.

If the player crashes, or you remove the power from the player directly, then the settings will not save and will revert to their previous status.

Hmmm - any potential harm to disconnecting the power with the player on? I use Smart Power Strips to remove all power from my HT when not in use (except one component that acts as a trigger) since I found that my system draws about 80 watts in standby .

"Nature Abhors a Vacuum Tube" -  J. R. Pierce
ehlarson is offline  
post #5305 of 39363 Old 03-28-2009, 06:33 PM
AVS Special Member
 
xradman's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Northern VA
Posts: 3,017
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by progprog View Post

Is it better to just play it at 50Hz if your display can handle that, or to convert it to 60Hz?

I would think that it would be better to play it at 50Hz. I don't know how Oppo converts from 50i to 60p. The films are actually 25p (24p sped up to 25p), so I think it must apply some sort of oddball deinterlacing scheme to get it to 60Hz which would result in some sort of judder at 60Hz.

Would 2:2:3:2 convert 50i to 60p?

Addicted to shiny round discs with HD content

My Home Theater
My Movie Collection
BDP-83 EAP (second group)
xradman is offline  
post #5306 of 39363 Old 03-28-2009, 06:35 PM
AVS Addicted Member
 
rdgrimes's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Nuevo Mexico
Posts: 16,013
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 100 Post(s)
Liked: 198
Quote:
Originally Posted by John Schneider View Post

^^^

On the topic of up-conversion, have people been playing with the adjustments much? (HDMI settings in the submenu adjusting the VRS)

If so, anybody got any feedback/input?

I know it varies greatly depending on your display. It's the next thing I want to start to check out, and I'm not sure if the factory defaults are just a good starting place, or if they're a really good place to leave them.

If your display has been previously calibrated, correctly, the Oppo should be near perfect out of the box. Most people are doing nothing with the picture settings. About the only scenario I can think of where you should need to make changes would be if your display was unable to remember settings for different inputs, or if all inputs are coming into the display on one HDMI line and you need to make adjustments to match some other component that is not so perfect as the Oppo.
rdgrimes is online now  
post #5307 of 39363 Old 03-28-2009, 06:37 PM
AVS Addicted Member
 
Smarty-pants's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 16,086
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 69 Post(s)
Liked: 114
Quote:
Originally Posted by ehlarson View Post

Hmmm - any potential harm to disconnecting the power with the player on? I use Smart Power Strips to remove all power from my HT when not in use (except one component that acts as a trigger) since I found that my system draws about 80 watts in standby .

As long as it is running though a proper power conditioner, it should be fine.

~Dave

...Theater Room Setup...
JVC DLA-RS40-U... Oppo BDP-105D... Toshiba HD-XA2... Uverse VIP-2250... Roku Streaming Stick... Emotiva XPA-3... Onkyo TX-SR805
JBL LC2 (x3) ... JBL L820 (x6) ... SVS PB10-ISD (x2) ... SVS 20-39-PCI
Smarty-pants is online now  
post #5308 of 39363 Old 03-28-2009, 06:37 PM
AVS Addicted Member
 
rdgrimes's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Nuevo Mexico
Posts: 16,013
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 100 Post(s)
Liked: 198
Quote:
Originally Posted by deepcut View Post

Just hooked up the Oppo Player today and i'm running into an issue. It takes several attempts for the discs to play. I have to eject and reinsert the discs several times for the player to see the disc. I insert the disc and it says no disc. It happens with blu-rays as well as DVDs. Let me say once the disc is loaded and playing, the quality is outstanding. Any suggestions.

Contact Oppo with specifics about the discs that are not loading. Also be patient with BD-JAVA discs, and be sure BD-Live is turned off.
rdgrimes is online now  
post #5309 of 39363 Old 03-28-2009, 06:39 PM
AVS Addicted Member
 
Smarty-pants's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 16,086
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 69 Post(s)
Liked: 114
Quote:
Originally Posted by rdgrimes View Post

If your display has been previously calibrated, correctly, the Oppo should be near perfect out of the box. Most people are doing nothing with the picture settings. About the only scenario I can think of where you should need to make changes would be if your display was unable to remember settings for different inputs, or if all inputs are coming into the display on one HDMI line and you need to make adjustments to match some other component that is not so perfect as the Oppo.

Ya, I play with the picture settings every so often, just to see where I end up. I can get more punch and detail in the picture, but always with adverse effects somewhere else. Ultimately I always return to default settings for the best overall picture.

~Dave

...Theater Room Setup...
JVC DLA-RS40-U... Oppo BDP-105D... Toshiba HD-XA2... Uverse VIP-2250... Roku Streaming Stick... Emotiva XPA-3... Onkyo TX-SR805
JBL LC2 (x3) ... JBL L820 (x6) ... SVS PB10-ISD (x2) ... SVS 20-39-PCI
Smarty-pants is online now  
post #5310 of 39363 Old 03-28-2009, 06:40 PM
AVS Special Member
 
xradman's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Northern VA
Posts: 3,017
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by rdgrimes View Post

Contact Oppo with specifics about the discs that are not loading. Also be patient with BD-JAVA discs, and be sure BD-Live is turned off.

I hope that advise about BD-Live is not permanent. BD-Live is official part of this player's spec and I expect it to perform just as well with it turned on.

Addicted to shiny round discs with HD content

My Home Theater
My Movie Collection
BDP-83 EAP (second group)
xradman is offline  
Reply Blu-ray Players

Tags
Blu Ray Players , Oppo Bdp 83 Blu Ray Player , Oppo

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off