Sony BDP-S360 and BDP-S560 Blu-ray players (and BDP-BX2) - Page 34 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #991 of 1365 Old 04-05-2010, 06:56 PM
Member
 
chainsawstorm298's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Tampa, Fl
Posts: 44
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i actually just got the BDP S360 for $99.99 on clearance at Best Buy, works great so far.
chainsawstorm298 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #992 of 1365 Old 04-06-2010, 10:14 PM
Member
 
chainsawstorm298's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Tampa, Fl
Posts: 44
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
If you rented Precious on Blu Ray, the disc might be bad, have you tried another disc from the rental place. i wonder if anyone that owns Precious on Blu Ray could test it in there S360 to see if a new retail copy would work
chainsawstorm298 is offline  
post #993 of 1365 Old 04-06-2010, 11:03 PM
Advanced Member
 
Tdekany's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Portland OR
Posts: 703
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by chainsawstorm298 View Post

If you rented Precious on Blu Ray, the disc might be bad, have you tried another disc from the rental place. i wonder if anyone that owns Precious on Blu Ray could test it in there S360 to see if a new retail copy would work

Thank you for trying to help us. I returned the disc and afterwards my wife suggested that I call sony.

You are right, the disc iteself could have been bad. We will rerent it at some point.

Because I didn't have the disc the rep said that if it ever happens, this is what you do:

1 - take disc out of player
2 - turn off player and tv
3 - unplug player and tv (power)
4 - unplug hdmi cable
5 - wait 60 + seconds
6 - plug player/tv back in
7 - reconnect hdmi cable
8 - turn on player/tv
9 - insert disc
10 - this time the player should play the disc.

Hope this helps others as well.
Tdekany is offline  
post #994 of 1365 Old 04-07-2010, 07:23 AM
AVS Special Member
 
jblank74's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bristol, Tennessee
Posts: 2,060
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 22
Are we ever getting another firmware update? It's been what, 5 months or so since the last one?

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.

 

Carl Sagan (1980)

jblank74 is offline  
post #995 of 1365 Old 04-07-2010, 08:51 AM
Member
 
StuffOfInterest's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: McLean, Virginia, USA
Posts: 86
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Larry L View Post

I am looking to see if any one has the Remote Code for the BD360 for the FIOS remotes. I tried all the codes in the remote's "manual" and FIOS online support, but no joy.

I've had no luck here either. My guess at this point is that there is no code for that remote. I've read other places that the code database in the FiOS remote is very out of date and quite a few new devices are not supported. I was able to get a FiOS remote to control my KDL-46XBR9 TV and STR-DG1100 receiver, but I never had any success with the BDP-S360.
StuffOfInterest is offline  
post #996 of 1365 Old 04-07-2010, 12:49 PM
AVS Special Member
 
MrHT's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,112
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by jblank74 View Post

Are we ever getting another firmware update? It's been what, 5 months or so since the last one?

Why do you need a firmware update? I found nothing wrong with this player. Why would Sony fix what's not broken?
MrHT is offline  
post #997 of 1365 Old 04-07-2010, 01:10 PM
Advanced Member
 
wdkerbow's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Pflugerville, TX
Posts: 729
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 16
Quote:
Originally Posted by MrHT View Post

Why do you need a firmware update? I found nothing wrong with this player. Why would Sony fix what's not broken?


To add addtional features? To break something that is not yet broken?

-- David
wdkerbow is offline  
post #998 of 1365 Old 04-07-2010, 01:15 PM
 
bicker1's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Burlington, MA
Posts: 8,289
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
My player came with all the features that they promised me in the specifications.
bicker1 is offline  
post #999 of 1365 Old 04-07-2010, 01:28 PM
AVS Special Member
 
jblank74's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bristol, Tennessee
Posts: 2,060
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 22
Quote:
Originally Posted by MrHT View Post

Why do you need a firmware update? I found nothing wrong with this player. Why would Sony fix what's not broken?

It isn't about "fixing" anything, it is about continuing to improve an existing product. Additional features, improved load times, java performance, etc, are all things that could be improved or added.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.

 

Carl Sagan (1980)

jblank74 is offline  
post #1000 of 1365 Old 04-07-2010, 02:23 PM
AVS Special Member
 
MrHT's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,112
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 11
Usually firmware updates are done to either fix a bug or to update the DMR. Nothing can be done to improve load times as it's a processor thing and has nothing to do with firmware. The PS3 and a few expensive units are the only players that add features via firmware updates.
MrHT is offline  
post #1001 of 1365 Old 04-07-2010, 02:30 PM
AVS Special Member
 
MrHT's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,112
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by wdkerbow View Post

To add addtional features? To break something that is not yet broken?

Yup, the latter is what I'm afraid of. That is why fewer firmware updates is a good thing. This player works fine and there's no need to fix a player that's not broken. I used to own a Samsung BD-P1600 and believe me, my experience with firmwares have been a real nightmare. Every time Samsung fixes a bug or adds additional features via firmware upgrade, problems arise. So, believe me when I saybe satisfied with what this player offers and be happy it doesn't need any firmware update.
MrHT is offline  
post #1002 of 1365 Old 04-07-2010, 02:57 PM
Advanced Member
 
wdkerbow's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Pflugerville, TX
Posts: 729
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 16
I guess you could always just disable the network update feature or not request update discs if it works like you want it to.

-- David
wdkerbow is offline  
post #1003 of 1365 Old 04-07-2010, 03:13 PM
AVS Special Member
 
GPowers's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: SoCal
Posts: 2,183
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 29
Quote:
Originally Posted by MrHT View Post

Why do you need a firmware update? I found nothing wrong with this player. Why would Sony fix what's not broken?

Like he said to add features, wish they would add Netflix streaming to the old units.
GPowers is offline  
post #1004 of 1365 Old 04-07-2010, 03:57 PM
AVS Special Member
 
jblank74's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bristol, Tennessee
Posts: 2,060
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 22
Quote:
Originally Posted by MrHT View Post

Usually firmware updates are done to either fix a bug or to update the DMR. Nothing can be done to improve load times as it's a processor thing and has nothing to do with firmware. The PS3 and a few expensive units are the only players that add features via firmware updates.

That isn't entirely true at all. Several players from different manufacturers have received firmware updates that helped load times.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.

 

Carl Sagan (1980)

jblank74 is offline  
post #1005 of 1365 Old 04-07-2010, 03:58 PM
AVS Special Member
 
jblank74's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bristol, Tennessee
Posts: 2,060
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 22
Quote:
Originally Posted by wdkerbow View Post

I guess you could always just disable the network update feature or not request update discs if it works like you want it to.

Exactly.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.

 

Carl Sagan (1980)

jblank74 is offline  
post #1006 of 1365 Old 04-07-2010, 03:58 PM
AVS Special Member
 
jblank74's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bristol, Tennessee
Posts: 2,060
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 22
Quote:
Originally Posted by GPowers View Post

Like he said to add features, wish they would add Netflix streaming to the old units.

Yup, that is what I would love to have as well.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.

 

Carl Sagan (1980)

jblank74 is offline  
post #1007 of 1365 Old 04-07-2010, 04:13 PM
AVS Special Member
 
GPowers's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: SoCal
Posts: 2,183
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 29
Quote:
Originally Posted by jblank74 View Post

Yup, that is what I would love to have as well.

Most likely this will NEVER happen. But it would build great customer satisfaction and loyalty. I would not think twice about buy another sony device because of the great updates!

The the corporate big wigs want you to dump the device you just bought 12 months ago to buy the new one with more features.

Plus think of the land fills. There would be less disposed units in the ground, if manufactures provided better upgrades. I already replace a LG BH100 because LG stopped updating it and disk would not play.
GPowers is offline  
post #1008 of 1365 Old 04-07-2010, 04:25 PM
AVS Special Member
 
MrHT's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,112
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 11
Why didn't you guys buy a player with Netflix streaming if you wanted it? All the specs of these players were clearly stated. No tricks!

These players are low priced, so you will get a simple unit that works without all the bells and whistles. If you want a faster player with all the bells and whistles, you have to pay more for one....like for a PS3. Why didn't you get that?

Geez. No one is satisfied anymore. Nothing but complaints.
MrHT is offline  
post #1009 of 1365 Old 04-07-2010, 04:26 PM
AVS Special Member
 
MrHT's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,112
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by jblank74 View Post

That isn't entirely true at all. Several players from different manufacturers have received firmware updates that helped load times.

No.
MrHT is offline  
post #1010 of 1365 Old 04-07-2010, 04:40 PM
AVS Special Member
 
jblank74's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bristol, Tennessee
Posts: 2,060
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 22
Yes.

I owned not one, but TWO players at one time, that received updates, and in those updates were listed improvements to load times.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.

 

Carl Sagan (1980)

jblank74 is offline  
post #1011 of 1365 Old 04-07-2010, 04:43 PM
AVS Special Member
 
jblank74's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bristol, Tennessee
Posts: 2,060
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 22
Quote:
Originally Posted by MrHT View Post

Why didn't you guys buy a player with Netflix streaming if you wanted it? All the specs of these players were clearly stated. No tricks!

These players are low priced, so you will get a simple unit that works without all the bells and whistles. If you want a faster player with all the bells and whistles, you have to pay more for one....like for a PS3. Why didn't you get that?

Geez. No one is satisfied anymore. Nothing but complaints.

And others are simply satisfied with everything.

I've got 3 players, 2 currently have streaming built in. It would be nice, for me son, who is going to be using this player soon, to be able to stream on this, rather than fire up the all too fragile XBOX 360, to do Netflix.

They could add Netflix streaming easily, why not give your customers a bone and release it in an update?

Whatever though, I'm done "arguing" with you and probably done with this thread entirely.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.

 

Carl Sagan (1980)

jblank74 is offline  
post #1012 of 1365 Old 04-07-2010, 04:56 PM
AVS Special Member
 
GPowers's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: SoCal
Posts: 2,183
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 29
Quote:
Originally Posted by MrHT View Post

Why didn't you guys buy a player with Netflix streaming if you wanted it? All the specs of these players were clearly stated. :

Was not available then. Bought the units before streaming. But the players have an Ethernet connection!
GPowers is offline  
post #1013 of 1365 Old 04-07-2010, 04:57 PM
 
fantasysportsguy's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I had a Sharp BD-HP20 that got improved load times from a firmware update. Come to think of it, I am pretty sure my Samsung BD-1500 got faster load times from a firmware update as well.
fantasysportsguy is offline  
post #1014 of 1365 Old 04-07-2010, 04:58 PM
AVS Special Member
 
MrHT's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,112
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by jblank74 View Post

They could add Netflix streaming easily, why not give your customers a bone and release it in an update?

I hear ya.


Quote:
Originally Posted by jblank74 View Post

Whatever though, I'm done "arguing" with you and probably done with this thread entirely.

Was never arguing. Just conversation...

But all and all, I love this player. It's a shame that you guys hate it so much. My old Samsung BD-P1600 had streaming, but it had a ton of headaches. While this Sony unit doesn't have streaming, there's absolutely no headaches whatsoever. I'd take a flawless, barebones unit anyday over a fully-featured, buggy unit.
MrHT is offline  
post #1015 of 1365 Old 04-07-2010, 08:05 PM
Newbie
 
busychristian's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello, I am new here so looks like allot of work goes on....I just purchased a BDPS360 and I am trying to program my directv remote, and after about three hours of hunting, no luck, until I got here, is there some secrect..about the remote codes?..thanks for any help...
busychristian is offline  
post #1016 of 1365 Old 04-07-2010, 09:09 PM
AVS Addicted Member
 
mdavej's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10,241
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 565 Post(s)
Liked: 433
The code is 21516. Only the very latest D* remotes have it. Realize that even if your remote does have the code, the functionality will be very limited. OTOH, using something like an RCA RCRP05B remote instead will control both D* and the sony quite well.
mdavej is offline  
post #1017 of 1365 Old 04-08-2010, 04:37 AM
 
bicker1's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Burlington, MA
Posts: 8,289
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by jblank74 View Post

And others are simply satisfied with everything.

No, that's not it at all. Rather, a product was sold to do something. It does what it is supposed to do. Expecting that it will someday do something beyond what was promised is unreasonable.
bicker1 is offline  
post #1018 of 1365 Old 04-08-2010, 06:47 AM
AVS Special Member
 
MrHT's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,112
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by bicker1 View Post

No, that's not it at all. Rather, a product was sold to do something. It does what it is supposed to do. Expecting that it will someday do something beyond what was promised is unreasonable.

Exactly!! Well said!
MrHT is offline  
post #1019 of 1365 Old 04-08-2010, 06:48 AM
Newbie
 
busychristian's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
THanks allot...I will be looking into that....thanks again!
busychristian is offline  
post #1020 of 1365 Old 04-08-2010, 12:35 PM
AVS Special Member
 
jblank74's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bristol, Tennessee
Posts: 2,060
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 22
Quote:
Originally Posted by MrHT View Post

I hear ya.




Was never arguing. Just conversation...

But all and all, I love this player. It's a shame that you guys hate it so much. My old Samsung BD-P1600 had streaming, but it had a ton of headaches. While this Sony unit doesn't have streaming, there's absolutely no headaches whatsoever. I'd take a flawless, barebones unit anyday over a fully-featured, buggy unit.

Please point out where I said I "hated" the player? I was lobbying for some additional firmware updates and features, so I would like for you to show me where I said I hated it.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.

 

Carl Sagan (1980)

jblank74 is offline  
Reply Blu-ray Players

Tags
Blu Ray Players , Sony Bdp S360 1080p Blu Ray Disc Player Accessory Kit , Sony Bdp S560 1080p Blu Ray Disc Player , Sony , Sony Bdv T11 Home Theater System
Gear in this thread - S560 by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off