Official Samsung BD-P3600 Owners/Master thread - Page 90 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #2671 of 3252 Old 08-14-2010, 10:56 AM
Member
 
fiktitous's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hey Samsung! how 'bout writing a firmware update that will allow BDP3600s to connect to Hulu Plus subsctiption service. Your 2010 models can connect. Why not do it for your 2009 models also?
fiktitous is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2672 of 3252 Old 08-14-2010, 01:32 PM
Newbie
 
jacksonvillenc's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
My Wife had problems playing Love Happens and I changed BD live to prohibit and it worked. This website help me figure it out, thanks avs.
jacksonvillenc is offline  
post #2673 of 3252 Old 08-15-2010, 04:39 PM
Member
 
e1701b's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 91
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by Sandylp View Post

Many people have tried to reinstall the 2.07 firmware, but it won't install. The 2.09 firmware has been taken off the Samsung site and the 2.07 firmware is posted instead, but many systems won't accept a downgrade. I guess the only thing to do is to wait for another firmware update that will fix the problem. Very frustrating.

2.07 downloaded from the Samsung site should install as if it were 2.09 or higher ie - it will downgrade the firmware.
e1701b is offline  
post #2674 of 3252 Old 08-15-2010, 09:06 PM
Member
 
rodman's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Austin Texas
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Anyone know how to adjust screenblanker time?

Rodney D.
rodman is offline  
post #2675 of 3252 Old 08-16-2010, 07:54 AM
AVS Special Member
 
4mula1's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Philadelphia, Pa.
Posts: 1,240
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by Sandylp View Post

I'd be interested to know if your player can play Extraordinary Measures. I just received Harry Potter and the Half Blood Prince and it played on my player, but, I wonder if the manufacturing date made a difference. This copy was from Best Buy and the digital copy offer inside the box expired May 2010. So, I'm thinking it may have been made before Warner Bros changed the code. I've requested Sherlock Holmes from Netflix and I'll try it next week and reply back. What a mystery!

I don't have Extraordinary Measures, so I would not be able to test it.
4mula1 is offline  
post #2676 of 3252 Old 08-16-2010, 07:56 AM
AVS Special Member
 
4mula1's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Philadelphia, Pa.
Posts: 1,240
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by rodman View Post

Anyone know how to adjust screenblanker time?

I don't think there is a setting for that. But I have found a work around for it. On most discs, except for Universal (They have their own built in screen saver), if you pause the movie, and then hit pause again to advance it one frame, the screen saver will not come on.
4mula1 is offline  
post #2677 of 3252 Old 08-16-2010, 10:57 AM
Member
 
katoman's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I recently purchased a new wireless router. i have the wireless adapter that came with the BD-P 3600. i was wondering if i could use a different wireless adapter for my network connection?


Thanks
katoman is offline  
post #2678 of 3252 Old 08-16-2010, 02:01 PM
AVS Special Member
 
4mula1's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Philadelphia, Pa.
Posts: 1,240
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by katoman View Post

I recently purchased a new wireless router. i have the wireless adapter that came with the BD-P 3600. i was wondering if i could use a different wireless adapter for my network connection?


Thanks

According to the manual, Page 32. "This unit is compatible with Samsung's Wireless LAN Adapter only." Why would you not use the Samsung adapter that you have?
4mula1 is offline  
post #2679 of 3252 Old 08-16-2010, 03:37 PM
Member
 
katoman's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have the dlink dir655 extreme n router and am only getting between 50-70% signal strength. i check on my router home page and it is connected up at 802.11N 2.4ghzand a bit rate transfer of 54-120 mbps my router and blue-ray player are only around 25 feet apart. i have my router sitting up on a shelf that is about 6 feet high
katoman is offline  
post #2680 of 3252 Old 08-17-2010, 10:26 AM
AVS Special Member
 
4mula1's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Philadelphia, Pa.
Posts: 1,240
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Anyone have success playing MP4s on their 3600? I have v2.09 and had an MP4 on USB stick, and it didn't even show up in the folder on the player menu.
4mula1 is offline  
post #2681 of 3252 Old 08-18-2010, 04:54 AM
Member
 
fiktitous's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by 4mula1 View Post

Anyone have success playing MP4s on their 3600? I have v2.09 and had an MP4 on USB stick, and it didn't even show up in the folder on the player menu.

I play them all the time. You probably have a corrupted copy. Can you play the .mp4 with WMP, VLC or any other media player?
fiktitous is offline  
post #2682 of 3252 Old 08-18-2010, 06:48 AM
AVS Special Member
 
4mula1's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Philadelphia, Pa.
Posts: 1,240
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by fiktitous View Post

I play them all the time. You probably have a corrupted copy. Can you play the .mp4 with WMP, VLC or any other media player?

It won't even show up in the folder. I can play it with WMP and KMPlayer on my computer. Do you play them from a USB stick or on a cd?
4mula1 is offline  
post #2683 of 3252 Old 08-18-2010, 03:15 PM
Member
 
Samsunged's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 37
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by 4mula1 View Post

It won't even show up in the folder. I can play it with WMP and KMPlayer on my computer. Do you play them from a USB stick or on a cd?

Surprisingly, I can play every .mp3 file I've put on the USB stick and about half of the videos I've copied onto it. Not sure why certain video formats don't work, and why sometimes an .avi file will work and another won't.

It's been about a week since I last posted and I've now run three more Blu-Ray discs (Transiberian, Shutter Island and The Uninvited) without issue and probably streamed 10-15 hours of Netflix movies in the last week, with just a rare hiccup in the connection. Still haven't a clue why Blu-Rays now work and my Netflix is streaming almost perfectly. Still running wirelessly, but did change the wireless DNS connection from auto to manual about two weeks ago. Probably re-installing 2.09 so many times did the trick, but I'm not going to question it. And no longer am waiting anxiously for 2.10. If the machine keeps working the way it is right now, I won't want to upgrade, downgrade or maybe even dust the machine.
Samsunged is offline  
post #2684 of 3252 Old 08-19-2010, 09:56 AM
Member
 
zuulboy's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: West Hollywood, CA
Posts: 49
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I'm annoyed to report that Terry Gilliam's Time Bandits Blu-ray will not play on the 3600 with firmware 2.09 and I have tried several times. You get a loading bar and then...nothing but a blank screen. It doesn't even load to the piracy warning. Attention Samsung: Maybe it's time for a new firmware? Ya think?
zuulboy is offline  
post #2685 of 3252 Old 08-19-2010, 10:55 AM
AVS Special Member
 
4mula1's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Philadelphia, Pa.
Posts: 1,240
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by zuulboy View Post

I'm annoyed to report that Terry Gilliam's Time Bandits Blu-ray will not play on the 3600 with firmware 2.09 and I have tried several times. You get a loading bar and then...nothing but a blank screen. It doesn't even load to the piracy warning. Attention Samsung: Maybe it's time for a new firmware? Ya think?

If you go to their website, they have a new firmware listed as 2.07. You should be able to revert back to 2.07 with that file. And, I would be interested to know if you can play Time Bandits with v2.07.
http://www.samsung.com/us/support/de...name=BD-P3600A
4mula1 is offline  
post #2686 of 3252 Old 08-19-2010, 07:05 PM
Newbie
 
Sandylp's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by 4mula1 View Post

If you go to their website, they have a new firmware listed as 2.07. You should be able to revert back to 2.07 with that file. And, I would be interested to know if you can play Time Bandits with v2.07.
http://www.samsung.com/us/support/de...name=BD-P3600A

Some people have been able to revert to 2.07 and some have not been able. There are several threads on the Samsung Forum on CNET (http://liten.be//PXPs0) about this issue. I, for one, have tried all of the suggestions without success. I have even contacted Samsung support, and I was told that the 2.09 firmware that I had installed on my player could not be reversed and that I would just have to wait for an update to be posted on their site.

As a follow-up, the only movie that I can't watch so far with version 2.09 has been Extraordinary Measures from Sony. I was able to watch HP and the Half Blood Prince and Sherlock Holmes.
Sandylp is offline  
post #2687 of 3252 Old 08-21-2010, 01:47 PM
Senior Member
 
perritterd's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Ft. Lauderdale, Fla
Posts: 329
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Sandylp, your CNET link is dead! Can't access it. Also, I can't get the Samsung link that 4mula1 posted above to download the 2.07 file-just sits there but no download. Anyone else having problems w/this link? I have 2.09 on my 3600 and can't play the "Book of Eli" or the "Sherlock Holmes" bluray discs!

Bob.

Bob
perritterd is offline  
post #2688 of 3252 Old 08-22-2010, 08:31 PM
Member
 
mbyers24's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Portland, OR
Posts: 40
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Spent over an hour messing with this garbage last night when The Hangover refused to play, despite the fact that it used to. "Updating" to 2.07 via USB did not work for my 3600, but burning the ISO to a disc did get me back down to 2.07 and finally watching The Hangover again.

What a mess. Blu-ray sucks. DRM is a joke.
mbyers24 is offline  
post #2689 of 3252 Old 08-23-2010, 03:47 AM
Newbie
 
Hojis's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi all, I'm new here and have to comment on this as I'm am an owner of a BD-P1650. I recently bought "Clash of the Titans (2010)" on blu-ray and was going to have a movie-length break by watching it but the surprise was an unpleasant one when the disc did not work. The disc played perfectly on my PC so the issue was with the player no doubt. I tried everything from cleaning the player inside-out when finally I read from the internet that the root cause was in the software.

I already had given up all hope when I tried the last measure: I reset the player. And I was well surprised pleasantly now: the disc played without any hiccups (some skipping can be seen though on some places). Haven't had any problems since with different discs (Warner's titles included).
Hojis is offline  
post #2690 of 3252 Old 08-23-2010, 07:27 AM
AVS Special Member
 
4mula1's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Philadelphia, Pa.
Posts: 1,240
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by perritterd View Post

Sandylp, your CNET link is dead! Can't access it. Also, I can't get the Samsung link that 4mula1 posted above to download the 2.07 file-just sits there but no download. Anyone else having problems w/this link? I have 2.09 on my 3600 and can't play the "Book of Eli" or the "Sherlock Holmes" bluray discs!

Bob.

Try downloading onto your computer and use USB to upgrade. Plus, FYI I have 2.09 and have played Sherlock Holmes and Book of Eli without issues.
4mula1 is offline  
post #2691 of 3252 Old 08-23-2010, 03:59 PM
Senior Member
 
perritterd's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Ft. Lauderdale, Fla
Posts: 329
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by 4mula1 View Post

Try downloading onto your computer and use USB to upgrade. Plus, FYI I have 2.09 and have played Sherlock Holmes and Book of Eli without issues.


Thanks 4mula1-I'll mess w/it some more. I wish I knew what the difference was between your 3600 and mine-I don't have a clue why it won't load and play the movie-it will play all the advertisements for new movies, just not the movie. Oh well, I'll keep messing with it until 2.10 comes out...

Bob.

Bob
perritterd is offline  
post #2692 of 3252 Old 08-24-2010, 11:37 AM
AVS Special Member
 
4mula1's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Philadelphia, Pa.
Posts: 1,240
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by perritterd View Post

Thanks 4mula1-I'll mess w/it some more. I wish I knew what the difference was between your 3600 and mine-I don't have a clue why it won't load and play the movie-it will play all the advertisements for new movies, just not the movie. Oh well, I'll keep messing with it until 2.10 comes out...

Bob.

I forget what your original post mentioned, but did you make sure the disc was clean and clear of smudges?
4mula1 is offline  
post #2693 of 3252 Old 08-24-2010, 05:32 PM
Newbie
 
Sandylp's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
As a follow-up, the only movie my 3600 can't play is Extraordinary Measures. I tried the other movies mentioned, and they all play with version 2.09, so I'm not going to worry about it. I'll just have to catch EM on cable. Thanks to everyone who replied.
Sandylp is offline  
post #2694 of 3252 Old 08-24-2010, 07:52 PM
Member
 
mr51's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
After months of dealing with the BD-3600 and it's problems, I'd had enough. I bought a LG BD-570 this past weekend. That is the best "upgrade" I've made to the 3600.

No more dvd freezing, non reading of disc, or signal loss while watching Netflix or listening to Pandora.

The LG unit was simple to setup and has worked flawlessly so far.

Over the past months I've read just about every post about the problems with the BD-3600, just trying to figure out how to get ours to fuction correctly.

Up until this point, I haven't had any good advice to offer until now. My advice; trash the damn thing and purchase a LG or Sony unit. Trust me, you and your family will be much happier.
mr51 is offline  
post #2695 of 3252 Old 08-25-2010, 05:07 AM
Newbie
 
richraine's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Inability to play current disks with 2.09 firmware, which was upgraded by Samsung via Internet, is the fault of the upgrade. If you have a P-3600A you can not downgrade to ver 2.07 which is now on their site.

If you call service, they will insist it's your fault or tell you to wait for upgrade. If you can get to level 2 support by insisting you want a player that will play all current disks, they will give you a prepaid label to return the player for service. They know they are at fault with this.

Personally, I will never buy a Samsung product again as the attempt dismiss your first claim will cause you to waste your time attempting software patches and other remedies. It would be easier if the company's policy was to admit they made a mistake and fix it.
richraine is offline  
post #2696 of 3252 Old 08-25-2010, 07:06 AM
Member
 
zuulboy's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: West Hollywood, CA
Posts: 49
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
A lot of you know this too well. I've had some problems lately with 2.09 firmware, but I can usually get around it. Still, other people are speaking out about Samsung's crappy firmware on other sites: http://www.highdefdigest.com/news/sh...sal_Films/5305
zuulboy is offline  
post #2697 of 3252 Old 08-25-2010, 10:18 AM
AVS Special Member
 
4mula1's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Philadelphia, Pa.
Posts: 1,240
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by mr51 View Post

After months of dealing with the BD-3600 and it's problems, I'd had enough. I bought a LG BD-570 this past weekend. That is the best "upgrade" I've made to the 3600.

No more dvd freezing, non reading of disc, or signal loss while watching Netflix or listening to Pandora.

The LG unit was simple to setup and has worked flawlessly so far.

Over the past months I've read just about every post about the problems with the BD-3600, just trying to figure out how to get ours to fuction correctly.

Up until this point, I haven't had any good advice to offer until now. My advice; trash the damn thing and purchase a LG or Sony unit. Trust me, you and your family will be much happier.

Can you tell me if your new LG plays MKV files?
4mula1 is offline  
post #2698 of 3252 Old 08-25-2010, 12:01 PM
TFR
Newbie
 
TFR's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
OK, hope you AVSforum gurus can come through for me...

I have tried numerous times to stream Netflix to no avail. At first it was locking up and an upgrade to v2.07 took care of that (was on v1.00 before if you can believe that). Now I just get the "Netflix is unavailable" message. Same for Blockbuster and YouTube. Pandora still locks up.

I have done the network test and it passes every time, but still can't access any of the network programs. The player is hardwired via modem and Ethernet cable, as I couldn't get a router to connect (but that's another story).

I'm usually pretty good at troubleshooting these things, but I'm at my wit's end.

Seems like it should be a simple solution, but it's just not coming to me.

Any suggestions would be greatly appreciated.
TFR is offline  
post #2699 of 3252 Old 08-25-2010, 01:46 PM
AVS Special Member
 
4mula1's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Philadelphia, Pa.
Posts: 1,240
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by TFR View Post

OK, hope you AVSforum gurus can come through for me...

I have tried numerous times to stream Netflix to no avail. At first it was locking up and an upgrade to v2.07 took care of that (was on v1.00 before if you can believe that). Now I just get the "Netflix is unavailable" message. Same for Blockbuster and YouTube. Pandora still locks up.

I have done the network test and it passes every time, but still can't access any of the network programs. The player is hardwired via modem and Ethernet cable, as I couldn't get a router to connect (but that's another story).

I'm usually pretty good at troubleshooting these things, but I'm at my wit's end.

Seems like it should be a simple solution, but it's just not coming to me.

Any suggestions would be greatly appreciated.

Sorry for the stupid question, but I assume that you do have a Netflix account?
4mula1 is offline  
post #2700 of 3252 Old 08-25-2010, 08:31 PM
Member
 
mr51's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by 4mula1 View Post

Can you tell me if your new LG plays MKV files?

I have no idea. Sorry I can't answer that question, I don't even know what a MKV file is.
mr51 is offline  
Reply Blu-ray Players

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off