Official Sony BDP-S570 Owners Thread - Page 127 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #3781 of 3954 Old 03-12-2012, 10:37 AM
Member
 
MiamiV's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Flea Bottom, PA
Posts: 50
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Jon S View Post

Is anyone having issues with HBO's Game of Thrones? When I insert the disc, the player freezes up. It does not go to any menu, the screen is blank and the display just shows 00:00:00... I have to unplug the power cord to eject the disc.


With the 570 I changed the setting from use onboard memory to use USB drive rear without installing a USB drive and then all discs played.
MiamiV is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #3782 of 3954 Old 03-21-2012, 10:00 PM
Advanced Member
 
psblake's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Washington
Posts: 510
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Turning off network access seems to let Game of Thrones work better as well

Love my DEF TECH!
psblake is offline  
post #3783 of 3954 Old 04-09-2012, 06:14 AM
Member
 
Intimdtr77's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 60
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
The last few days I have had an issue with my 570. I put a BD in and I get an icon on the screen that looks like a disc. It stays on this screen for ever. The only way out of it is to unplug the machine. Sometimes it works, sometimes it doesn't. Ideas?
Intimdtr77 is offline  
post #3784 of 3954 Old 04-10-2012, 08:32 AM
Member
 
Josh Simpson's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Neosho, MO
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
A new firmware update would be nice, but Netflix and such, but at this point I don't expect it. Funny though, as I have a Samsung player a year older that still offers them from time to time.
Josh Simpson is offline  
post #3785 of 3954 Old 04-11-2012, 06:44 AM
AVS Special Member
 
JoeKustra's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ashland, PA 17921
Posts: 6,664
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 51 Post(s)
Liked: 108
Quote:
Originally Posted by Josh Simpson View Post

A new firmware update would be nice, but Netflix and such, but at this point I don't expect it. Funny though, as I have a Samsung player a year older that still offers them from time to time.

Please forgive me if this sounds strange, but are you saying you don't have NetFlix or that it doesn't work very well?
JoeKustra is online now  
post #3786 of 3954 Old 04-13-2012, 03:46 AM
Newbie
 
crackster's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hey all am new to this but i have got my self a Sony BDP-S570. am from the uk. i joined netflix as it says i can watch on blu-ray player.. but i dont seem to have it.... i have youtube.. and lovefilm every thing but that.. any ideas how i could get it? cheers
crackster is offline  
post #3787 of 3954 Old 04-14-2012, 06:22 AM
AVS Special Member
 
JoeKustra's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ashland, PA 17921
Posts: 6,664
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 51 Post(s)
Liked: 108
Quote:
Originally Posted by crackster View Post

Hey all am new to this but i have got my self a Sony BDP-S570. am from the uk. i joined netflix as it says i can watch on blu-ray player.. but i dont seem to have it.... i have youtube.. and lovefilm every thing but that.. any ideas how i could get it? cheers

Check:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...0#post19760390

Seems the S570 tells Netflix that it is not region 1 (or something similar) and it won't communicate even if you have the icon as I do.

Current US firmware is M04.R.787.
JoeKustra is online now  
post #3788 of 3954 Old 04-14-2012, 08:19 AM - Thread Starter
AVS Special Member
 
slimoli's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: South Florida
Posts: 4,684
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 30
Quote:
Originally Posted by crackster View Post

Hey all am new to this but i have got my self a Sony BDP-S570. am from the uk. i joined netflix as it says i can watch on blu-ray player.. but i dont seem to have it.... i have youtube.. and lovefilm every thing but that.. any ideas how i could get it? cheers

Nothing to do with the Sony. Netflix blocks any atempt to access an American account if you are not in USA. I am in France now and just tried to watch a Netflix movie on my Ipad. I can't even open the first page and a msg abou blocking access from overseas comes up.

Standard Definition Causes Lung Cancer, Heart Disease, Emphysema, And May Complicate Pregnancy
slimoli is offline  
post #3789 of 3954 Old 04-15-2012, 11:43 AM
Member
 
zuulboy's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: West Hollywood, CA
Posts: 49
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Has anyone had problems playing the "American Psycho" BD on the BDP-S570? I've had the BD for a while, but last night was the first time I tried to play it on the Sony. No screen will even load and it just says "invalid disc." The disc isn't smudged or scratched at all, and I've tried little adjustments that have worked in the past with other problematic discs (turning off BD-Live, switching to internal memory). Anyone have any ideas? Thanks.
zuulboy is offline  
post #3790 of 3954 Old 04-19-2012, 08:23 AM
Member
 
Josh Simpson's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Neosho, MO
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Josh Simpson View Post

A new firmware update would be nice, but Netflix and such, but at this point I don't expect it. Funny though, as I have a Samsung player a year older that still offers them from time to time.

I wasn't clear. Sorry about that. I meant a firmware update with 5.1 surround and subtitles would be nice, as the PS3 has it and Xbox live. I don't own a PS3, but I do own an xbox. It would be nice to not have to fire up the xbox for surround sound on some titles.
Josh Simpson is offline  
post #3791 of 3954 Old 04-19-2012, 01:26 PM
Senior Member
 
david0406's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Florida
Posts: 291
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by Josh Simpson View Post

I wasn't clear. Sorry about that. I meant a firmware update with 5.1 surround and subtitles would be nice, as the PS3 has it and Xbox live. I don't own a PS3, but I do own an xbox. It would be nice to not have to fire up the xbox for surround sound on some titles.

This device is almost 2 years old now. Is that correct? I wouldn't expect that update. Maybe for newer devices. The sony interface for netflix ...at least on this particular blu ray player is crap anyway. Other devices have much better interfaces for netflix i.e. Roku2 that streams in DD+ 5.1. JMO
david0406 is online now  
post #3792 of 3954 Old 04-19-2012, 02:08 PM
AVS Special Member
 
apw2607's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Seattle, WA
Posts: 2,313
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 50 Post(s)
Liked: 203
Quote:
Originally Posted by david0406 View Post

This device is almost 2 years old now. Is that correct? I wouldn't expect that update. Maybe for newer devices. The sony interface for netflix ...at least on this particular blu ray player is crap anyway. Other devices have much better interfaces for netflix i.e. Roku2 that streams in DD+ 5.1. JMO

The new Sony 2012 x90 series players have the updated Netflix UI (exactly like the PS3) support for 1080p and DD+/CC.
apw2607 is offline  
post #3793 of 3954 Old 04-19-2012, 03:07 PM
Senior Member
 
david0406's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Florida
Posts: 291
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by apw2607 View Post

The new Sony 2012 x90 series players have the updated Netflix UI (exactly like the PS3) support for 1080p and DD+/CC.

There ya go. I figured Sony couldn't continue the crap UI of the 570 for netflix. There are too many other better UIs on other devices.
david0406 is online now  
post #3794 of 3954 Old 04-19-2012, 06:27 PM
AVS Special Member
 
apw2607's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Seattle, WA
Posts: 2,313
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 50 Post(s)
Liked: 203
Quote:
Originally Posted by david0406 View Post


There ya go. I figured Sony couldn't continue the crap UI of the 570 for netflix. There are too many other better UIs on other devices.

Yea all they need to do now is move over the excellent ps3 amazon and hulu+ apps to their new players and they will be done !
apw2607 is offline  
post #3795 of 3954 Old 04-20-2012, 06:37 AM
AVS Special Member
 
JoeKustra's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ashland, PA 17921
Posts: 6,664
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 51 Post(s)
Liked: 108
Quote:
Originally Posted by apw2607 View Post

The new Sony 2012 x90 series players have the updated Netflix UI (exactly like the PS3) support for 1080p and DD+/CC.

It's odd that there is such a difference between the Blu-ray and TV updates. I bought the S570 new at about the same time as a 32EX700. No S570 updates for a long time now, yet it advanced to S580 then S590 and there is a S790.

The EX700 has advanced to EX710, EX720, and now to a gaggle of models. Yet my 32EX700 had a firmware update last night. True, it was just a "network stability" update, but it seems the TV people are more consumer friendly. Even updates for XBR9 series appear on the web site.
JoeKustra is online now  
post #3796 of 3954 Old 04-20-2012, 07:36 AM
Advanced Member
 
unavol's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: North Alabamastan
Posts: 659
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by apw2607 View Post

Yea all they need to do now is move over the excellent ps3 amazon and hulu+ apps to their new players and they will be done !

If they did that we'd be in no rush to go out and buy a 590/790...would we?

UNAVol
------------------------------------
There's nothing to see here.
unavol is offline  
post #3797 of 3954 Old 04-20-2012, 05:09 PM
AVS Special Member
 
apw2607's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Seattle, WA
Posts: 2,313
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 50 Post(s)
Liked: 203
Quote:
Originally Posted by unavol View Post

If they did that we'd be in no rush to go out and buy a 590/790...would we?

Sorry, I meant they need to actually update the apps for Hulu+ and Amazon VOD for the x90 players. Right now they are the older ones found on the x70 and x80 series.
apw2607 is offline  
post #3798 of 3954 Old 04-23-2012, 02:43 AM
Newbie
 
jango_boy's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi
I have a Sony BDP-S570 and have recently purchased a WD MyBookLive 2TB NAS as external storage for my new Ipad :-) Thought I could now take advantage of the Blueray network steaming as well.
However I'm having an issue with video files. I can stream .jpeg's and .mp3's fine from the NAS. I can even stream .avi files fine, but cannot stream .mp4 files. I can play .mp4 files fine from a disc.
In the manual it says for .mp4 "The player does not play this file format on a
DLNA server."
Not entirely sure what a DNLA server is but I'm guessing that's what I've got.
If it's true that .mp4 files are not supported, then I would like to know what I can do.
My video files are in .mp4 as this is what ITunes supports and I don't want to have to hold multiple formats if I can help it.
Please, please can somebody help
Regards
Tim
jango_boy is offline  
post #3799 of 3954 Old 04-24-2012, 06:04 AM
AVS Special Member
 
JoeKustra's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ashland, PA 17921
Posts: 6,664
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 51 Post(s)
Liked: 108
Quote:
Originally Posted by jango_boy View Post

Hi
In the manual it says for .mp4 "The player does not play this file format on a
DLNA server."
Not entirely sure what a DNLA server is but I'm guessing that's what I've got.
Regards
Tim

DNLA:
http://en.wikipedia.org/wiki/Digital...twork_Alliance

I think only Apple equipment can be a source of .mp4 content. Search thread for ".mp4" and pick one of the 85 posts.
JoeKustra is online now  
post #3800 of 3954 Old 04-30-2012, 08:44 PM
Member
 
JasonS's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Spring Hill, KS
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I'm just getting around to trying to connect my S370 to my network(homegroup). I didn't know it was possible, or I would have tried this much earlier. My laptop is not visible on the connection server screens, but it sees the laptop with a failed result on the connection server diagnotics screen. What do I need to do?
JasonS is offline  
post #3801 of 3954 Old 05-01-2012, 05:00 AM
AVS Special Member
 
JoeKustra's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ashland, PA 17921
Posts: 6,664
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 51 Post(s)
Liked: 108
Quote:
Originally Posted by JasonS View Post

I'm just getting around to trying to connect my S370 to my network(homegroup). I didn't know it was possible, or I would have tried this much earlier. My laptop is not visible on the connection server screens, but it sees the laptop with a failed result on the connection server diagnotics screen. What do I need to do?

The S370 uses an external dongle like my TV. You might get better help on the S370 forum:

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1228217
JoeKustra is online now  
post #3802 of 3954 Old 05-01-2012, 06:12 AM
AVS Special Member
 
apw2607's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Seattle, WA
Posts: 2,313
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 50 Post(s)
Liked: 203
Quote:
Originally Posted by JasonS View Post

I'm just getting around to trying to connect my S370 to my network(homegroup). I didn't know it was possible, or I would have tried this much earlier. My laptop is not visible on the connection server screens, but it sees the laptop with a failed result on the connection server diagnotics screen. What do I need to do?

The laptop must be running a DLNA server for this to work. It's got nothing to do with windows networking and work groups.
apw2607 is offline  
post #3803 of 3954 Old 05-11-2012, 08:42 PM
Member
 
wedweb's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 85
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
New apps now available....video section....
wedweb is offline  
post #3804 of 3954 Old 05-12-2012, 09:41 PM
Member
 
denali7432's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i have a sony BDP-S570 model blu ray player, issue im having is when im fast forwarding a dvd or blu ray and then i hit play the screen freezes and everything is green, i tryed updating the firmware and even cleaned the lense with a maxell lens cleaning disk and im still having this issue, any ideas on whats going on? i have only had this unit for about a year and dont really use it alot..
denali7432 is offline  
post #3805 of 3954 Old 05-22-2012, 09:01 AM
Newbie
 
BMerrill's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
During playback of mostly NetFlix disk the player is making a repetitive noise at disc rotation rate. The noise declines during the movie but never goes away.

Is there a way to adjust the focus/fine tracking offset of the pickup?

Any help is appreciated.
BMerrill is offline  
post #3806 of 3954 Old 05-28-2012, 09:01 AM
AVS Special Member
 
MacinMan's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,087
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 23
I need some feedback on my BDP-S570. As long as I've owned this player, i've had no problems with it. In fact, since the last firmware update that fixed BDLive issues, the player has been flawless. The issue I've been experiencing in the last few months at random times is when i play video from a usb device it will cause a random issue that will cause video to freeze at random times while audio plays normally. The pause is usually a second or two, and it carries over to discs, until i shut the power off and remove the usb device. The issue seems to stem from usb playback only, e.g. it doesn't come up when playing a disc by itself. Any feedback would be appreciated. I hadn't experienced this until after applying the last firmware update. I have switched HDMI cables/ports, and even put it on a different tv. This seem to be player specific, not connection/tv issues.

One more question, how do i get this player to play divx/xvid files? the manual says the formats are supported, and i have divx/xvid files i created for the panasonic player which will play these, so i know they are valid files as they play without problems.
MacinMan is offline  
post #3807 of 3954 Old 05-28-2012, 09:42 AM
AVS Special Member
 
JoeKustra's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ashland, PA 17921
Posts: 6,664
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 51 Post(s)
Liked: 108
Quote:
Originally Posted by MacinMan View Post

.

One more question, how do i get this player to play divx/xvid files? the manual says the formats are supported, and i have divx/xvid files i created for the panasonic player which will play these, so i know they are valid files as they play without problems.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...7#post18933897

http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...9#post20407269

Some comments on your problem. Perhaps those posters can offer some help.
JoeKustra is online now  
post #3808 of 3954 Old 05-28-2012, 11:09 AM
AVS Addicted Member
 
mdavej's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10,185
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 540 Post(s)
Liked: 421
Quote:
Originally Posted by MacinMan View Post

One more question, how do i get this player to play divx/xvid files? the manual says the formats are supported, and i have divx/xvid files i created for the panasonic player which will play these, so i know they are valid files as they play without problems.

I assume you have a European player if the manual says they're supported, in which case, divx should work fine. If you have a US player you simply need to rename them to .mkv. What DLNA server are you using?
mdavej is offline  
post #3809 of 3954 Old 05-28-2012, 11:25 AM
AVS Special Member
 
MacinMan's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,087
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 23
Quote:
Originally Posted by mdavej View Post

I assume you have a European player if the manual says they're supported, in which case, divx should work fine. If you have a US player you simply need to rename them to .mkv. What DLNA server are you using?

Hi Dave, i have a us model but i downloaded the pdf user manual as i don't have the paper one anymore, and divx was mentioned there. I could try renaming the avi files to mkv some have the xvid code and others have the divx 5 codec. with ac3 audio. I was hoping to be able to come up with a format both the panasonic 85k and sony 570 will both play, but beyond DVDs/BDs, etc that doesn't seem to be possible.
MacinMan is offline  
post #3810 of 3954 Old 05-28-2012, 11:39 AM
AVS Addicted Member
 
mdavej's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10,185
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 540 Post(s)
Liked: 421
Quote:
Originally Posted by MacinMan View Post

Hi Dave, i have a us model but i downloaded the pdf user manual as i don't have the paper one anymore, and divx was mentioned there. I could try renaming the avi files to mkv some have the xvid code and others have the divx 5 codec. with ac3 audio. I was hoping to be able to come up with a format both the panasonic 85k and sony 570 will both play, but beyond DVDs/BDs, etc that doesn't seem to be possible.

It may still be possible, but I'm not smart enough to do it. I think it can be done in serviio if you set up the profiles correctly.

I think that reference in the manual applies only to those old divx encoded commercial DVD rentals. It won't recognize avi's but can be fooled into it by adding the .mkv extension, i.e., video1.avi.mkv. That may cause them not to work on panny, but I haven't tried lately. I haven't been able to get avi to play on any panny of the last 2 generations. So you have no path forward with panny when you 85 dies.
mdavej is offline  
Reply Blu-ray Players

Tags
Sony Bdp S570 3d Blu Ray Disc Player , Blu Ray Players , Sony Bdp S370 Blu Ray Disc Player , Sony Bdp N460 Blu Ray Disc Player
Gear in this thread - S570 by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off