Yamaha BD-A1000 Blu-Ray Player Defects - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 04-16-2011, 05:49 PM - Thread Starter
Newbie
 
OnThePike's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Long Island, New York
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
We are on our third Yamaha BD-A1000 Blu-Ray player within a 30-day period.

The first one was fine playing standard DVD's, but upon playing a BD, it would stop playing 11 seconds into the movie. We tried a few other (never opened) BD's, same issue. Blu-Ray discs don't play through.

Our second BD-A1000 arrived a week later. We connected it, and this time, it wouldn't play BD at all. Insert disc, reading... STOP. Try again, reading... STOP. This one wound up flung across the kitchen floor.

We are now testing our third BD-A1000. It's 3 days old and has just been connected.

This is a pretty extensive Crutchfield order, of which we are still learning to use (these threads help immensely). We received some poor advice during the initial ordering process, but other advisers have come through for us.

Has anyone else had similar issues with the Yamaha?
OnThePike is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 04-16-2011, 08:47 PM
AVS Addicted Member
 
rboster's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Location: USA
Posts: 17,842
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 149 Post(s)
Liked: 117
Please post all questions and comments in your player owner's thread

http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...ghlight=yamaha

"Retired" AVS Moderator
Feeler: I'm thinking of selling my JTR Triple 8HT's Let me know if you are interested?
For Sale: ACS PlanarTrap (freestanding acoustic panel) ($300/pair)[/B]:
http://www.avsforum.com/forum/209-au...tic-panel.html
rboster is offline  
Closed Thread Blu-ray Players

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off