Official 2012 Sony BDP-S790 Thread - Page 6 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #151 of 3559 Old 04-14-2012, 04:04 PM
AVS Special Member
 
apw2607's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Seattle, WA
Posts: 2,278
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked: 194
Quote:
Originally Posted by drhankz View Post

Does the 790 do VuDu 3D?

Even if you don't subscribe - you can test it out for FREE.

No, or the s590.

3d content is available on video unlimited though.
apw2607 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #152 of 3559 Old 04-14-2012, 04:16 PM
AVS Special Member
 
apw2607's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Seattle, WA
Posts: 2,278
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked: 194
Quote:
Originally Posted by Kage View Post

I bought the S590 at Target a few weeks ago when they had the price error on it. I would like to know if the S790 is worth getting even though I have non 3D 46" Panasonic plasma tv?

That depends on if you think the following features / capabilities are worth the extra. Given you paid $120, that's $130 difference. Tough call.

1) Improved build quality and more conservative styling
2) Front display will indicate HD content with HD icon
3) Two HDMI outputs (allows split Audio/video if required)
4) Super Bit Mapping
5) SKype support when used with additional camera
7) Additional levels of customization of video quality (many pre-sets, and user modes) for both internet video (IP Noise Reduction Pro) and BD, DVD and DLNA. More impressed with these than I thought I would be.
8) 4K upscaling
9) Improved remote control
10) others ??
apw2607 is offline  
post #153 of 3559 Old 04-14-2012, 04:29 PM
AVS Special Member
 
apw2607's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Seattle, WA
Posts: 2,278
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked: 194
Quote:
Originally Posted by joerod View Post

My Review is done. I can't post a link to it without getting into trouble. You can access it by clicking uder my name to the left then on my HOMEPAGE. The 790 is down just a little on the right side of the page.

Read your review. Very good. I have to say, after spending some time with the S790 video settings (and internet video settings) along with my cheapy Panasonic AE-4000, I'm suitably impressed with them. Normally I shut all that stuff off, but I've found leaving it in Auto and Film 2 mode (both the default settings) seems to just make the pic "better" .... richer, more absorbing.

Perhaps time will tell a different story.

I found the limited setting's on the S590, rather "brute force", where you could see their results .... and in some cases I didn't like what I saw, so turned them all off. The S790 seem more subtle, and I think I will keep them on at least right now.
apw2607 is offline  
post #154 of 3559 Old 04-14-2012, 07:18 PM
Member
 
Smoker25's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 48
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by joerod View Post

I also have a 780. The 790 is better in every way. My Review will be out soon.

So besides 4k upscaling, how exactly is it better in every way?
Smoker25 is offline  
post #155 of 3559 Old 04-14-2012, 07:30 PM
Member
 
johnchalt's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 30
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
Does anyone know if 790 has cinavia activated?
johnchalt is offline  
post #156 of 3559 Old 04-14-2012, 08:01 PM
Advanced Member
 
KONICA TECH's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Clinton, Ma.
Posts: 894
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Liked: 50
Quote:
Originally Posted by Smoker25 View Post

So besides 4k upscaling, how exactly is it better in every way?

His review is posted on his websight, did you read it?
KONICA TECH is offline  
post #157 of 3559 Old 04-14-2012, 08:37 PM
Member
 
Smoker25's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 48
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by KONICA TECH View Post

His review is posted on his websight, did you read it?

Yeah and the 4k upscaling seems like the only thing that's different.
Smoker25 is offline  
post #158 of 3559 Old 04-14-2012, 08:56 PM
AVS Addicted Member
 
millerwill's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Berkeley, CA
Posts: 11,418
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 43 Post(s)
Liked: 38
Quote:
Originally Posted by Smoker25 View Post

Yeah and the 4k upscaling seems like the only thing that's different.

And from the way I understand the review, Joe prefers outputting 1080p to his projector (VW1000) rather than 4K.
millerwill is offline  
post #159 of 3559 Old 04-14-2012, 09:04 PM
Senior Member
 
marctronixx's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 272
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 18 Post(s)
Liked: 27
so it seems the 790 is not worth the upgrade from the 780.
i have two 780s,

i dont need dual HDMI
i dont need the 4K

the 780 has pretty much all of the other features.

not meaning to derail the thread, but the guy who posted the review has the 780 and it would be great for a comparison chart between the 780 and 790.


the review was nicely done, though.
marctronixx is online now  
post #160 of 3559 Old 04-14-2012, 09:05 PM
Advanced Member
 
KONICA TECH's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Clinton, Ma.
Posts: 894
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Liked: 50
Quote:
Originally Posted by Smoker25 View Post

Yeah and the 4k upscaling seems like the only thing that's different.

Read posts 125,126,and 127 . The questions were asked and answered by JOEROD
KONICA TECH is offline  
post #161 of 3559 Old 04-14-2012, 09:55 PM
AVS Special Member
 
apw2607's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Seattle, WA
Posts: 2,278
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked: 194
Quote:
Originally Posted by johnchalt View Post

Does anyone know if 790 has cinavia activated?

Answered above.
apw2607 is offline  
post #162 of 3559 Old 04-15-2012, 04:05 AM
Member
 
Smoker25's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 48
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by KONICA TECH View Post

Read posts 125,126,and 127 . The questions were asked and answered by JOEROD

You asked him about the Oppo which really tells me nothing. All those picture enhancements are already available on the S780.

I only just got the S780 last week and I could still exchange it for the S790 if I wanted to but I see now that there's no need.
Smoker25 is offline  
post #163 of 3559 Old 04-15-2012, 05:11 AM
Member
 
samsungmike's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 56
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
joerod,
Thanks a lot for all the work you put into your reviews for us. I agree with your review about dual hdmi outputs. I don't want my video signal being molested by my AVR. I had 2 failed attempts at samsungs 2011 bd-d6700 (dual hdmi) having various issues and had to return them. Out of desperation i tried the panny bdt-320 (single hdmi) but had issues with it as well. I'm waiting for this player to hit best buy to use up some gift cards. Can you tell me something about it's dual hdmi output? Will it send audio and video to both hdmi outputs at the same time? I see it has the separation mode where video goes to 1 and audio goes to 2 which i will use and set back to dual a/v if it can do that. Trying to keep things simple for g-friend. She likes to change AVR outputs directly on my onkyo tx-nr609 front panel. Can't get her to use my harmony 700. Hope this makes sense. Thanks, Mike
samsungmike is offline  
post #164 of 3559 Old 04-15-2012, 06:23 AM
AVS Club Gold
 
joerod's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: MIDWEST (just outside Chicago)
Posts: 22,097
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 75 Post(s)
Liked: 111
Quote:
Originally Posted by marctronixx View Post

so it seems the 790 is not worth the upgrade from the 780.
i have two 780s,

i dont need dual HDMI
i dont need the 4K

the 780 has pretty much all of the other features.

not meaning to derail the thread, but the guy who posted the review has the 780 and it would be great for a comparison chart between the 780 and 790.


the review was nicely done, though.

Hi and thanks. I also have the 780 (in our bedroom now) so I can't knock it. I will say the 790 is better though. It runs more smoother and responds better. Image wise I would also say the 790 surpasses it. Mainly because it has better noise ccontrol. My 780 has more of it (not that it is bad in anyway) than the 790 has. I may open them up today to compare the chips. I think the 790 has a newer one. I have a call into Sony to confirm. If it is a big hassle I wouldn't swap them out but if it is hardly any trouble I'd do it in a heartbeat.

For my latest Reviews and stuff Search -> Joe Rod Home Theater .Com
Follow me: @joerodhometheat
Check out my Dolby Atmos/Surround first take:

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
joerod is online now  
post #165 of 3559 Old 04-15-2012, 06:26 AM
AVS Club Gold
 
joerod's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: MIDWEST (just outside Chicago)
Posts: 22,097
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 75 Post(s)
Liked: 111
Quote:
Originally Posted by millerwill View Post

And from the way I understand the review, Joe prefers outputting 1080p to his projector (VW1000) rather than 4K.

I am swapping my HDMI cable out soon to do more comparisons. So far I love the picture adjusting and how the 790 implements them. Still it does do a great job of up scaling to 4K. The fact that I need more time to compare is a huge compliment.

For my latest Reviews and stuff Search -> Joe Rod Home Theater .Com
Follow me: @joerodhometheat
Check out my Dolby Atmos/Surround first take:

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
joerod is online now  
post #166 of 3559 Old 04-15-2012, 06:27 AM
AVS Club Gold
 
joerod's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: MIDWEST (just outside Chicago)
Posts: 22,097
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 75 Post(s)
Liked: 111
Quote:
Originally Posted by apw2607 View Post

Read your review. Very good. I have to say, after spending some time with the S790 video settings (and internet video settings) along with my cheapy Panasonic AE-4000, I'm suitably impressed with them. Normally I shut all that stuff off, but I've found leaving it in Auto and Film 2 mode (both the default settings) seems to just make the pic "better" .... richer, more absorbing.

Perhaps time will tell a different story.

I found the limited setting's on the S590, rather "brute force", where you could see their results .... and in some cases I didn't like what I saw, so turned them all off. The S790 seem more subtle, and I think I will keep them on at least right now.

It will be hard to go back once you start using them. Trust me.

For my latest Reviews and stuff Search -> Joe Rod Home Theater .Com
Follow me: @joerodhometheat
Check out my Dolby Atmos/Surround first take:

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
joerod is online now  
post #167 of 3559 Old 04-15-2012, 06:31 AM
AVS Club Gold
 
joerod's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: MIDWEST (just outside Chicago)
Posts: 22,097
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 75 Post(s)
Liked: 111
Quote:
Originally Posted by samsungmike View Post

joerod,
Thanks a lot for all the work you put into your reviews for us. I agree with your review about dual hdmi outputs. I don't want my video signal being molested by my AVR. I had 2 failed attempts at samsungs 2011 bd-d6700 (dual hdmi) having various issues and had to return them. Out of desperation i tried the panny bdt-320 (single hdmi) but had issues with it as well. I'm waiting for this player to hit best buy to use up some gift cards. Can you tell me something about it's dual hdmi output? Will it send audio and video to both hdmi outputs at the same time? I see it has the separation mode where video goes to 1 and audio goes to 2 which i will use and set back to dual a/v if it can do that. Trying to keep things simple for g-friend. She likes to change AVR outputs directly on my onkyo tx-nr609 front panel. Can't get her to use my harmony 700. Hope this makes sense. Thanks, Mike

Simple is good. Jaclyn proof is what I call it.

The Hdmi 1 when engaged with Separation Mode will only send video. Hdmi 2 will then only do audio. This is the sweet spot though.

For my latest Reviews and stuff Search -> Joe Rod Home Theater .Com
Follow me: @joerodhometheat
Check out my Dolby Atmos/Surround first take:

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
joerod is online now  
post #168 of 3559 Old 04-15-2012, 06:34 AM
AVS Club Gold
 
joerod's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: MIDWEST (just outside Chicago)
Posts: 22,097
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 75 Post(s)
Liked: 111
Quote:
Originally Posted by Smoker25 View Post

You asked him about the Oppo which really tells me nothing. All those picture enhancements are already available on the S780.

I only just got the S780 last week and I could still exchange it for the S790 if I wanted to but I see now that there's no need.

Another point. The Dual Hdmi outs do make a difference. Being able to separate video and audio then send the video directly to your display (home run shot) is the most optimal solution. I have done it both ways many times and recently with the 780. The 790 is sending the best image I have seen to date with both blu ray 2D and 3D using it's Hdmi 1 for video.

For my latest Reviews and stuff Search -> Joe Rod Home Theater .Com
Follow me: @joerodhometheat
Check out my Dolby Atmos/Surround first take:

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
joerod is online now  
post #169 of 3559 Old 04-15-2012, 06:44 AM
Advanced Member
 
Iain-'s Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: UK
Posts: 504
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
Liked: 45
Quote:
Originally Posted by joerod View Post

I don't usually put sacd in my blu ray Reviews but I will do it in a bit and tell you about it here.

Thanks for the review. This will probably be my next player.

Just one question related to SA-CD though. Have Sony retained SA-CD DSD bitstream to PCM sample rate of 176.4 kHz or have they changed it?

That sample rate was the main motivation for purchasing my BDP-S770.

Also, player front panel track information is blank for BD, SA-CD and AVCHD media on S770. although present for RB-CD. Have Sony corrected this on S790? I usually have display turned off for audio-only media.
Iain- is offline  
post #170 of 3559 Old 04-15-2012, 07:20 AM
AVS Special Member
 
Clark Burk's Avatar
 
Join Date: Aug 1999
Location: Baltimore,MD.USA
Posts: 1,063
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by joerod View Post

Another point. The Dual Hdmi outs do make a difference. Being able to separate video and audio then send the video directly to your display (home run shot) is the most optimal solution. I have done it both ways many times and recently with the 780. The 790 is sending the best image I have seen to date with both blu ray 2D and 3D using it's Hdmi 1 for video.

Joe, Have you noticed any problems with audio delay when using the dual outputs? I noticed you use your Onkyo for pre-pro duties so sending the Onkyo the audio, and the video to the projector seems like it would open the door for potential problems with A/V sync. Have you had to make any adjustments for delay on the Onkyo?

Clark
Clark Burk is offline  
post #171 of 3559 Old 04-15-2012, 07:22 AM
Member
 
samsungmike's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 56
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by joerod View Post

Simple is good. Jaclyn proof is what I call it.

The Hdmi 1 when engaged with Separation Mode will only send video. Hdmi 2 will then only do audio. This is the sweet spot though.

So without separation engaged will I still get A/V output through both hdmi outputs at the same time?
Thanks, Mike
samsungmike is offline  
post #172 of 3559 Old 04-15-2012, 08:33 AM
AVS Club Gold
 
joerod's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: MIDWEST (just outside Chicago)
Posts: 22,097
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 75 Post(s)
Liked: 111
Quote:
Originally Posted by Iain- View Post

Thanks for the review. This will probably be my next player.

Just one question related to SA-CD though. Have Sony retained SA-CD DSD bitstream to PCM sample rate of 176.4 kHz or have they changed it?

That sample rate was the main motivation for purchasing my BDP-S770.

Also, player front panel track information is blank for BD, SA-CD and AVCHD media on S770. although present for RB-CD. Have Sony corrected this on S790? I usually have display turned off for audio-only media.

I will have to confirm but I would venture to say yes.

For my latest Reviews and stuff Search -> Joe Rod Home Theater .Com
Follow me: @joerodhometheat
Check out my Dolby Atmos/Surround first take:

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
joerod is online now  
post #173 of 3559 Old 04-15-2012, 08:34 AM
AVS Club Gold
 
joerod's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: MIDWEST (just outside Chicago)
Posts: 22,097
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 75 Post(s)
Liked: 111
Quote:
Originally Posted by Clark Burk View Post

Joe, Have you noticed any problems with audio delay when using the dual outputs? I noticed you use your Onkyo for pre-pro duties so sending the Onkyo the audio, and the video to the projector seems like it would open the door for potential problems with A/V sync. Have you had to make any adjustments for delay on the Onkyo?

Not at all. It actually is perfect. I do have AV Sync on the Onkyo but do not need to use it. The 790 also has it just in case. I also just tried the 790 in my family room sending the image to my TV and sending audio into my Receiver (Sony) without issue as well. All good.

For my latest Reviews and stuff Search -> Joe Rod Home Theater .Com
Follow me: @joerodhometheat
Check out my Dolby Atmos/Surround first take:

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
joerod is online now  
post #174 of 3559 Old 04-15-2012, 08:36 AM
AVS Club Gold
 
joerod's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: MIDWEST (just outside Chicago)
Posts: 22,097
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 75 Post(s)
Liked: 111
Quote:
Originally Posted by samsungmike View Post

So without separation engaged will I still get A/V output through both hdmi outputs at the same time?
Thanks, Mike

I will have to test that one when I return back home. Unless someone else can confirm it. I will this afternoon.

For my latest Reviews and stuff Search -> Joe Rod Home Theater .Com
Follow me: @joerodhometheat
Check out my Dolby Atmos/Surround first take:

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
joerod is online now  
post #175 of 3559 Old 04-15-2012, 08:41 AM
Senior Member
 
Cortiz's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 398
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 27
Guys, if you are still on the fence, BUY IT NOW!...This is the best all around BD player I've ever seen thus far. I've owned several players througout the years including Panny's, Sammy's and Sony's a none has even been close to this masterpiece. PQ/AQ is aboslutely the best I've seen, even better than the Panny 320 I had for a few days and better than my old S770 and S780. Loading times? The best I've seen so far. That Avatar Extended Colector's edition that takes forever to load on most people's players, in here not so. If you are still looking for that perfect/near perfect machine to keep for the long term, this is it!
Cortiz is offline  
post #176 of 3559 Old 04-15-2012, 10:16 AM
AVS Special Member
 
Charles R's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Indianapolis
Posts: 9,993
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 188
Quote:
Originally Posted by joerod View Post

The Hdmi 1 when engaged with Separation Mode will only send video. Hdmi 2 will then only do audio.

Technically, you can't have audio only via HDMI as I believe it's embedded within the video signal.

| 
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
|
Charles R is offline  
post #177 of 3559 Old 04-15-2012, 10:19 AM
AVS Special Member
 
Charles R's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Indianapolis
Posts: 9,993
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 188
Quote:
Originally Posted by joerod View Post

The Dual Hdmi outs do make a difference.

How does audio corrupt the video within the HDMI signal?

| 
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
|
Charles R is offline  
post #178 of 3559 Old 04-15-2012, 10:25 AM
AVS Club Gold
 
joerod's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: MIDWEST (just outside Chicago)
Posts: 22,097
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 75 Post(s)
Liked: 111
Quote:
Originally Posted by Charles R View Post

How does audio corrupt the video within the HDMI signal?

I am not stating it does. I am stating sending hdmi directly to your display is definitely better than going thru a receiver/pre-pro or video processor. I have had many players and receivers/pre-pros as well as video processors. Test patterns will confirm it. So will having an unbelievable projector like the 1000ES.

For my latest Reviews and stuff Search -> Joe Rod Home Theater .Com
Follow me: @joerodhometheat
Check out my Dolby Atmos/Surround first take:

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
joerod is online now  
post #179 of 3559 Old 04-15-2012, 10:27 AM
AVS Club Gold
 
joerod's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: MIDWEST (just outside Chicago)
Posts: 22,097
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 75 Post(s)
Liked: 111
Quote:
Originally Posted by Charles R View Post

Technically, you can't have audio only via HDMI as I believe it's embedded within the video signal.

Not so with the 790. If you try it stops you and says video is only available over hdmi 1 when Separation Mode is engaged. And vice versa when using hdmi 1. It will tell you audio is only on 2.

For my latest Reviews and stuff Search -> Joe Rod Home Theater .Com
Follow me: @joerodhometheat
Check out my Dolby Atmos/Surround first take:

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
joerod is online now  
post #180 of 3559 Old 04-15-2012, 10:33 AM
AVS Special Member
 
Charles R's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Indianapolis
Posts: 9,993
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 188
Quote:
Originally Posted by joerod View Post

I am not stating it does. I am stating sending hdmi directly to your display is definitely better than going thru a receiver/pre-pro or video processor.

So you are saying the receiver is corrupting the video?

| 
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
|
Charles R is offline  
Reply Blu-ray Players

Tags
Blu Ray Players , Sony , Sony Bdps790 3d Blu Ray Player , Sony Blu Ray Disc Player Bdp S790 , Sony Open Box Bdp S790 3d Blu Ray Disc Player
Gear in this thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off