Samsung Blu Ray BD C6500 No Sound - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 09-17-2012, 04:01 PM - Thread Starter
Member
 
doyledh's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 22
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I had the ATT Uverse guy install a Samsung Blu Ray BD C6500.
He connected it by HDMI to the TV.
It is all connected to the internet, the picture looks good ... I'm getting no sound when I try to play a movie or music.

I have a 5.1 surround sound speaker system hooked up to a
Denon AVR 687
This model does not have a HDMI.
Is something obvious missing in the connection?
Or do I have to fiddle with the set up on the screen for the Blu-Ray?
I'm a novice but willing to learn if you make it clear.
I really appreciate your help.

--Don
doyledh is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-17-2012, 07:28 PM
AVS Addicted Member
 
rboster's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Location: USA
Posts: 17,833
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 145 Post(s)
Liked: 116
for questions or comments about this player, please post in the owner's thread:

http://www.avsforum.com/t/1227336/samsung-bd-c6500-bluray-player

Thanks
Ron

"Retired" AVS Moderator
Feeler: I'm thinking of selling my JTR Triple 8HT's Let me know if you are interested?
For Sale: ACS PlanarTrap (freestanding acoustic panel) ($300/pair)[/B]:
http://www.avsforum.com/forum/209-au...tic-panel.html
rboster is online now  
 

Tags
Samsung Bd C6500 1080p Blu Ray Disc Player , Denon Avr 687 7 1 Channel Home Theater Receiver
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off