Stop and restart stream to get HD quality - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 12-16-2012, 05:49 PM - Thread Starter
Senior Member
 
david0406's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Florida
Posts: 288
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Just got me 590 a couple weeks ago. Just a little quirk maybe someone can help me with.
Everytime I start a video stream , with the exception of Netflix, Amazon and Vudu, it seams I have to stop and start the stream over to get an HD quality stream. Is there a setting I might have to set differently or something?
david0406 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 12-16-2012, 05:52 PM - Thread Starter
Senior Member
 
david0406's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Florida
Posts: 288
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Sorry guys. Thought I had this in the Sony 590 thread. I re-posted in the Sony 590 thread.
david0406 is offline  
Closed Thread Blu-ray Players

Tags
Sony Bdp S590 3d Blu Ray Player
Gear in this thread - S590 by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off