Video lags audio in only one movie - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 01-05-2013, 11:09 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
mgrotel's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 653
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 57 Post(s)
Liked: 32
So I watched the new Total Recall the other day. I played the bluray in my PS3 like every other movie. The audio and video were synced up great at the beginning. About half way through the movie, the video was noticeably lagging the audio. When I noticed it, I just hit the "back a chapter" button the watch the scene over. When I did this, they were all synced up again. This happened a couple times throughout the movie and each time was fixed by starting that chapter over again. This has not happened with any other movies, so could it be the bluray itself? I have no other ideas, thanks.
mgrotel is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 01-06-2013, 05:15 AM
One-Man Content Creator
 
wmcclain's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 17,316
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 414 Post(s)
Liked: 349
Audio problems with TOTAL RECALL 2012 are widely reported. We're waiting to hear from the studio if they will confess the fact and do replacements.

-Bill


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

Unofficial OPPO FAQS:
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

 

 

wmcclain is online now  
post #3 of 3 Old 01-06-2013, 05:34 AM
Super Moderator
 
teachsac's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Elk Grove, CA
Posts: 4,333
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 55 Post(s)
Liked: 131
As Bill said, it is an issue with many players. There is a thread in the software forum. Changing audio from bitstream to PCM seems to work for most.

http://www.avsforum.com/t/1430965/total-recall-2012

S~

Please use the report post button to alert staff to problematic posts. Never quote or respond to them yourself
teachsac is online now  
Closed Thread Blu-ray Players

Tags
Sony Playstation 3 60 Gb

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off