cannot get 7.1 DTS.HD on Life of Pi dvd - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
Old 03-18-2013, 03:13 PM - Thread Starter
roach's Avatar
Join Date: Nov 2002
Posts: 39
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I bought my 103 back in December. It has been working great till i loaded in The Life of Pi in 3d. I don't know why but I can't get any audio on the 3d disk. When i put in the Blu-ray disk it plays DTS-HD 7.1 beautifily. I have not loaded any firmware to the player. I have not had any problrms with any of my other movies except for this one. This is the second copy of the movie and still problems. I would appreciate any advice about this issue. ..thanks.

LG 60LM7200, Pioneer SC-05, Panamax M4300-PM, Oppo BDP-103, Paridigm Monitor7's (fronts and center), Velodyne F-1200, Infinity surrounds.
roach is offline  
Sponsored Links
Old 03-18-2013, 03:18 PM
Super Moderator
teachsac's Avatar
Join Date: May 2006
Location: Elk Grove, CA
Posts: 5,779
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 240 Post(s)
Liked: 251
Mods ask that all posts go in the 103 thread.


Please use the report post button to alert staff to problematic posts. Never quote or respond to them yourself
teachsac is online now  

Life Of Pi 3d Blu Ray
Thread Tools

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off