Quick (hopefully) qusetsion regarding HDMI I think??:) - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 03-28-2013, 06:25 PM - Thread Starter
Newbie
 
csgro's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Good day peeps

Hardware first

Pioneer BDP-150
Onyko 515ae
Epson TW3000
Soniq 40" LED

Connections
Bluray connected HDMI to bluray HDMI input on 515
Projector on secondary HDMI out 515
LED connected to main HDMI out on 515

Problem occurs on the projector

Main menu and movie seem to play fine but when you go to the pioneers main menu or any of the bluray features the screen starts to flash and no video is shown.

No problem happens if I am watching the same things on the LED


edit = more info
Thanks for any help..
csgro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-28-2013, 11:28 PM
AVS Addicted Member
 
Ph8te's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 11,773
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2130 Post(s)
Liked: 1013
I would ask this in the projector section of the forum there is probably a thread for your particular unit. Almost sounds as if there is an HDMI handshake issue occuring. If the issue doesnt happen when you diret connect from BR Player to projector it may be the receiver causing this issue as well.....
Ph8te is online now  
 

Tags
Pioneer Bdp 150 Region Free 3d Blu Ray Dvd Player
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off