ripped blurays to file structure, wont playback - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 06-29-2013, 09:51 PM - Thread Starter
Member
 
GizmoWrecker's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Sold my '95 and got my new 105.

One great thing about the '95 was connecting hard drive to front USB, and playing back my personal blurays that were ripped to file structure.
You just entered the folder and it auto mounted instantly. I already know about ISO's not working, and dont use them.

THe 105, doesn't do anything. I have the latest beta firmware.

Are there steps to be taken to get it to work, like a noticeable folder structure, or is it now abandoned?

BTW, this is legit, personal blurays; I prefer file playback from direct connect, versus spinning the optical media, just preference.

thx
GizmoWrecker is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 06-30-2013, 05:25 AM
One-Man Content Creator
 
wmcclain's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 17,497
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 525 Post(s)
Liked: 366
You should post this in the BDP-105 owner's thread.

The studios discovered what you were doing and don'[t like it. They require the player manufacturers to remove those features.

There is still a workaround (which I have not tried myself). You create an AVCHD folder, copy in your Blu-ray backup structures, and bless it with a special utility. See: http://www.avsforum.com/t/1432162/official-oppo-bdp-103-owners-thread/9840#post_23448675

-Bill
wmcclain is offline  
Reply Blu-ray Players

Tags
Oppo Bdp 105 Blu Ray Player

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off