Strange BR Player problem - AVS Forum
Forum Jump: 
Thread Tools
post #1 of 2 Unread Today, 09:32 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
JackB's Avatar
 
Join Date: Apr 1999
Location: Pauma Valley, CA USA
Posts: 1,874
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 57 Post(s)
Liked: 23
Strange BR Player problem

I would like to solicit advice on a recent problem I haven't seen before. All of a sudden my Sony BR player is acting up. It plays a disk successfully but my Denon video processor won't pass the player's home screen. The home screen is the one with the apps and the menus for all the settings. It's as if the disk puts out a different stream than the home screen does and the Denon likes one stream but not another. The sequence is that the hdmi cable from the BR player goes to my Onkyo receiver then on to the Denon video processor that then sends it to the projector.

It did a similar thing with another BR player, an older Samsung. With this one it wouldn't bring up the Netflix app when I pressed the Netflix button when the prompt appeared. This was after I had stopped the BR disk during playback.

Any ideas? Does a BR disk have a different identifier or something than the player's home screen?

Jack
JackB is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Unread Today, 10:20 PM
Super Moderator
 
teachsac's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Elk Grove, CA
Posts: 4,838
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 133 Post(s)
Liked: 178
Please post in the dedicated thread for your particular player.

Please use the report post button to alert staff to problematic posts. Never quote or respond to them yourself
teachsac is online now  
Closed Thread Blu-ray Players

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off