OTA signal to Device - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 01-28-2013, 05:29 AM - Thread Starter
Member
 
verti89's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 59
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Wife and I are trying to 'cut the cord' with Cable/Dish and going the route of OTA combined with Netflix/HULU/etc. My question is I have a media room that will have a projector mounted in it, and I would like to be able to run OTA signal to it. However, the location for the projector is pre-wired with 6 runs of cat 6. So the question is how do I get the signal from the Coax of an OTA antenna to the HDMI Input of the projector. My initial plan was to use the cat6 to extend my HDMI signals, so that part I understand, any suggestions on the best way to get the initial signal from Coax into either cat6 or HDMI format? I am planning to run a media server in this room, so I could potentially use a TV tuner card. THoughts?
verti89 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 01-28-2013, 06:49 AM
AVS Special Member
 
airscapes's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Philadelphia
Posts: 4,628
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 55 Post(s)
Liked: 111
Just did a quick google HDTV tuners
http://dvr.about.com/od/capturetvwithacomputer/tp/Hd-Content-In-An-External-Package.htm

http://reviews.cnet.com/4566-6487_7-0.html

Doug

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

 

airscapes is online now  
post #3 of 4 Old 01-28-2013, 10:13 AM
AVS Special Member
 
Mr.Tim's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: SC
Posts: 2,079
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 54
Get a HD Homerun and use a front end on the media server.

I have the dual tuner model. Works great.

Tim

ICC Certified.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
||
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
||
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
||
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

Mr.Tim is offline  
post #4 of 4 Old 02-14-2013, 05:19 PM
Member
 
ChrisHarrington's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: MA
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Mr.Tim View Post

Get a HD Homerun and use a front end on the media server.

I have the dual tuner model. Works great.

Tim

I agree and I have 2 HDHomeruns (dual). Works great.

Sent from my Galaxy Note 10.1 using Tapatalk HD

Samsung HL-67A750A1F | Pioneer VSX-1121-K | Energy Take Classic 5.0 | BIC America F12 | Xbox 360 Windows Media Center 7 | Belkin PureAV PF30
ChrisHarrington is offline  
Reply General Home Theater & Media/Game Rooms

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off