CRESTRON FILE COPY PROBLEMS - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-28-2000, 12:45 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
Doug Baisey's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Diamond Bar Calif USA 91765 / Seattle area WA 98512
Posts: 4,923
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I would like to hear from others that have had problems with copying and loading a program file or adding to a finished system. I would like to keep the reason to myself until I do more research but I will share. Thanks
Doug Baisey is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-28-2000, 02:40 PM
AVS Special Member
 
aerialman's Avatar
 
Join Date: Sep 1999
Posts: 1,844
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Ive had some strange problems but they had to do with buttons that I no longer needed, deleted and then the vision tools software crashed during compile! I fortunately, created backups and I kept the un needed buttons and the compile workes fine. very strange indeed. otherwise, nope no problems.

- Jerry
aerialman is offline  
Closed Thread General Home Theater & Media/Game Rooms

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off