Help with Barco Data 600 Troubleshooting - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 08-19-2000, 08:25 AM - Thread Starter
Member
 
SteveB's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: UK
Posts: 122
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hopefully someone can point me in the right direction before I start spending money. I have a Barco Data 600.After a power outage at my home the unit no longer shows any life in the crts. The problem is that I don't know if the problem resides in the remote or the projetor. The remote is a standard Barco rcvds unit (not quad 4) with the 15 pin interface. I do not use the remote for anything but projector control all video is handled by a seperate unit. On the projector there is a double row of led's (the unit is ceiling mounted) both rows of leds are illuminated the top row from left to right is red,amber,amber,amber and the lower is green,amber,amber,amber. If i disconnect either video in or the control cable the lower green goes out can I interperate this to mean that both video and control are at least reaching the projector and that the fault must reside at the projector. Any help would be greatly appreciated.

Thanks Steve.
SteveB is offline  
Closed Thread General Home Theater & Media/Game Rooms

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off