Need help with setup of a Sony system - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 02-22-2008, 08:55 PM - Thread Starter
Newbie
 
chuckandkendra's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just bought my first home theater setup. It is a Sony Bravia DAV-HDX500/i. My TV is a Sony Bravia KDL-XBR2. When I connected my xBox360, I get no picture. I used a component video cable. I have sound but no picture. Same thing happens with my playstation 2. I connected it to the Component IN connections. My receiver is hooked up to my TV via an HDMI cable. Their manual is of little help to setup. Any help would be greatly appreciated to this newbie.
chuckandkendra is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-26-2008, 07:37 PM
Member
 
djn312's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Grand Rapids Michigan
Posts: 93
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have heard that you can not have both HDMI and Component hooked up at the same time on some products. I would try and un hook the HDMI and see what happins.


http://s269.photobucket.com/albums/j...ome%20theater/
djn312 is offline  
Old 02-26-2008, 07:49 PM
Member
 
bills296's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
is the tv set on the component input or still set for hdmi ?
bills296 is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off