The Rocky Horror Picture Show - Page 2 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #31 of 44 Old 10-21-2010, 08:47 AM
Member
 
Zacabeb's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Sweden
Posts: 101
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by DJ Mike TJG View Post

Can confirm that the mono track is also present on the UK release, which is a first because the DVD omitted it. Quite curious to hear how different the original release soundtrack is - did they actually record different takes of the songs for the original film but then use soundtrack recordings to make the 5.1/7.1 versions?

For the earlier upmixes they turned to Chace Audio, who specialize in separating sounds in existing mixes for stereo/surround remixing. For those upmixes at least they reportedly used the recordings from the soundtrack album together with the existing dialog and FX stems, largely ditching the mono music stem from the original mix.

This fine wine is really good - it tastes like it was bottled yesterday!
Zacabeb is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 44 Old 10-21-2010, 01:05 PM
AVS Special Member
 
Rachael Bellomy's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: Knocksville TN, capitol por republica de Polezannia
Posts: 8,446
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by lordcloud View Post

Won't play on my Sammy 1200, I really need to put some money together and get me an Oppo. This is one of my top ten favorite movies of all time and I'm relegated to sd quality for now.

The only model they have right now is the 83 SE. The 93 is a'comin'.

In real life I am Dot Mongur champion of the International Pacman Federation. I don't play the game, I operate it.....no dot is safe from me....

Rachael Bellomy is offline  
post #33 of 44 Old 10-21-2010, 04:15 PM
Advanced Member
 
lovebuzz#836's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Oklahoma City, Oklahoma
Posts: 957
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
I have the BDP-83 and I can get the menu to load on this disc but I can never seem to get it to load the actual movie. US or UK cut. It plays on my other Blu players, and also on my BH200 combo unit. Can anyone confirm that they do have it working in an Oppo 83?

Edit: Nevermind, its a Fox Blu-ray so I should have know that turning off BD-Live and clearing the persistent storage would fix the issue. Just thought I'd leave this here for anyone else having troubles.

831 Blu-ray Discs
70 HD DVD Discs
796 DVD's

lovebuzz#836 is offline  
post #34 of 44 Old 10-21-2010, 04:31 PM
AVS Special Member
 
sharkshark's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Toronto, eh?
Posts: 2,424
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 14
Quote:
Originally Posted by lovebuzz#836 View Post

I have the BDP-83 and I can get the menu to load on this disc but I can never seem to get it to load the actual movie. US or UK cut. It plays on my other Blu players, and also on my BH200 combo unit. Can anyone confirm that they do have it working in an Oppo 83?

Edit: Nevermind, its a Fox Blu-ray so I should have know that turning off BD-Live and clearing the persistent storage would fix the issue. Just thought I'd leave this here for anyone else having troubles.

FWIW, my BD-Live is on, and it loaded without issue on my BD-83.

sharkshark is offline  
post #35 of 44 Old 10-21-2010, 04:32 PM
AVS Special Member
 
sharkshark's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Toronto, eh?
Posts: 2,424
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 14
Hey, Rachael, I lost count, did you end up getting the Oppo finally?

sharkshark is offline  
post #36 of 44 Old 10-21-2010, 05:00 PM
Advanced Member
 
lovebuzz#836's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Oklahoma City, Oklahoma
Posts: 957
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by sharkshark View Post

FWIW, my BD-Live is on, and it loaded without issue on my BD-83.

Yeah, clearing the persistent storage is what did it. Idk, out of all the Blu-ray's I've had issues with I've had 4 problems playing discs. 1 was truly defective, and the other three were all Fox discs. 1 was fixed by an Oppo firmware update (500 Days of Summer) and the other two were fixed by turning off BDLive and clearing the persistent storage. This is issue 5 and it's running now that I cleared out the persistent storage with BDLive on.

831 Blu-ray Discs
70 HD DVD Discs
796 DVD's

lovebuzz#836 is offline  
post #37 of 44 Old 10-21-2010, 07:13 PM
AVS Special Member
 
Rachael Bellomy's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: Knocksville TN, capitol por republica de Polezannia
Posts: 8,446
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by sharkshark View Post

Hey, Rachael, I lost count, did you end up getting the Oppo finally?

Yes, I got an 83 a few months back. I've nearly lost count of all the BD players I've had too...

In real life I am Dot Mongur champion of the International Pacman Federation. I don't play the game, I operate it.....no dot is safe from me....

Rachael Bellomy is offline  
post #38 of 44 Old 10-29-2010, 09:10 AM
AVS Special Member
 
PRO-630HD's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3,131
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
I absolutely love the fact they are including the 4K scan/2k master from the OCN on the back of the packaging. I great indicator of how the film will look using the best elements and transfer techniques. I would love to see this trend continue.
PRO-630HD is offline  
post #39 of 44 Old 10-29-2010, 01:30 PM
Member
 
Bumbuliuz's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Iceland
Posts: 46
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I had some issues with the disc on the 60GB UK PS3. Kept getting black screen and nothing and massive loading times. I have tried deleting the cahce and it helps I can play the film, but when I select some of the extra features I get the black screen again and nothing else

Edit: After disabling the Internet on the PS3, the disc worked like a charm. The BD-Live on the disc seems to be at fault.
Bumbuliuz is offline  
post #40 of 44 Old 10-30-2010, 08:24 PM
AVS Addicted Member
 
Dave Mack's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: NYC
Posts: 11,965
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Ha! I THOUGHT something sounded different, wonky...


Found this after noticing it...


The people at Post Haste who mastered the audio were fortunate to have access to the original master tapes. However, a mistake was made in the new audio mix. In Over At The Frankenstein Place, they mistakenly used the wrong vocal take for Susan Sarandon's verse at the beginning, that's why it sounds so odd--it's a completely different take. Post Haste is aware of the flub, but there's no news of anything being done to correct it at this time.

Also really bummed that more of the original extras weren't included.
Dave Mack is offline  
post #41 of 44 Old 10-31-2010, 02:29 PM
AVS Special Member
 
Robert Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Location: The OC
Posts: 4,197
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 27
Quote:
Originally Posted by Dave Mack View Post

Ha! I THOUGHT something sounded different, wonky...


Found this after noticing it...


The people at Post Haste who mastered the audio were fortunate to have access to the original master tapes. However, a mistake was made in the new audio mix. In Over At The Frankenstein Place, they mistakenly used the wrong vocal take for Susan Sarandon's verse at the beginning, that's why it sounds so odd--it's a completely different take. Post Haste is aware of the flub, but there's no news of anything being done to correct it at this time.

Also really bummed that more of the original extras weren't included.

In addition to the wrong Susan Sarandon vocal track, the 7.1 remix ruins the harmonies of the song.
A/B the 7.1 mix and the 2.0 original on the disc and you'll see. The original harmonies are much better.

The disc looks awesome, though...

Robert Clark
Robert Clark is offline  
post #42 of 44 Old 11-05-2010, 03:59 PM - Thread Starter
 
dvdmike007's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: UK
Posts: 8,687
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 50
I got the UK disc today, tried selecting the midnight experience track and it does nothing, it's just a black screen. I am playing it in a ps3 slim
dvdmike007 is offline  
post #43 of 44 Old 04-26-2012, 03:00 PM
Newbie
 
dimitrisdoc's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Athens,Greece
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by dvdmike007 View Post

I got the UK disc today, tried selecting the midnight experience track and it does nothing, it's just a black screen. I am playing it in a ps3 slim

Me too !!
Same problem here.

I have a Pioneer BD320 and the PS3 and on both players,when i choose the "Midnight Experience" I get a black screen and nothing happens.

Can anyone PLEASE help me ???

Does it play normally on your players?

I'm getting really crazy about this problem.

Thank You in advance..
dimitrisdoc is offline  
post #44 of 44 Old 05-03-2012, 02:02 PM
Newbie
 
dimitrisdoc's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Athens,Greece
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Anyone please, for a help ???
dimitrisdoc is offline  
Reply Blu-ray Software

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off