Problems with H2160MW9 A HDD&DVD - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 01-07-2010, 03:48 PM - Thread Starter
Newbie
 
toyforme's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Recorded a program this morning from 7:00AM to 10:am to HDD and shut it off, while watching another program on the TV.Was still recording at 12:00 AM, tried everything to stop it, but could not, so i uninstalled the elect cord and then reinstalled the elect cord. The clock works just fine, however i can't get it to turn on or do anything. Does anybody have a clue of how I can fix this problem.

Respectfully
toyforme
toyforme is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-07-2010, 04:49 PM
AVS Special Member
 
ti-triodes's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Damfino
Posts: 2,225
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 46 Post(s)
Liked: 67
Wrong forum.

Try here:

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=940657
ti-triodes is offline  
Old 01-08-2010, 09:31 AM - Thread Starter
Newbie
 
toyforme's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks for your help, I posted the problem as you recommended and received a solution
to my problem. Thanks you very much
toyforme
toyforme is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off