HD-A2 only playing back stereo - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 03-01-2010, 10:38 AM - Thread Starter
AVS Special Member
 
Jim McC's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oconomowoc, WI.
Posts: 5,979
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 51 Post(s)
Liked: 40
When I play a HD-DVD with my Insignia NS-R5101HD receiver, I'm only getting sound from the 2 fronts. Nothing from the surrounds or center channel. The A2 is set to "Bitstream" and Digital Audio Out is set to "Auto". Are these correct? I'm trying to figure out if the receiver is bad(not decoding). All hooked up with HDMI. Receiver is set to Auto Surround and HDMI Amp. Thanks.
Jim McC is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 03-01-2010, 04:29 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
Jim McC's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oconomowoc, WI.
Posts: 5,979
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 51 Post(s)
Liked: 40
Receiver was bad.
Jim McC is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply HD DVD Players

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off