Toshiba EP35:VER UP go wrong,how can i do?(for help) - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 5 Old 03-01-2010, 08:53 PM - Thread Starter
Newbie
 
city of wine's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
MACHINE MODEL: TOSHIBA EP35(FIRST VER 0.9/1.0)
1. I had EP35 Upgrade firmware4.0(correct)
2 I used EP35 DIRTY 1 and EP35 DIRTY2 (to make EP35 READ DVD FREE REGON)
IN THIS STEP ,DIRTY 1 WAS right~but ON USE DIRTY2

machine go WRONG

PLASma SCREEN WAS nothing



PUT in hd dvd,it appears not play"

dvd and cd CAN PLAY,BUT STILL NO Image


HOW CAN I DO??

CAN i download ver 1.3 to roll back?
city of wine is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 03-01-2010, 10:57 PM
Member
 
Viking61's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 196
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Did you follow the procedure carefully? It is supposed to behave like that. Sounds like you skipped the second half of the routine.

Do this: (it will not be shown anything on your TV until you are finished)

1) Insert the CD with firmware called EP35-dirty2
2) After awhile it will show VER UP in the display, then you press OK once
3) It will still show VER UP in the display for awhile, then it will count from STEP 1/4 until STEP 4/4
4) STEP 4/4 can take up to 20 minutes. Just wait and let it run its course.
5) The disc will eject and the player will turn itself off
6) Remove the disc and turn the player on with the remote
7) It will show WELCOME for awhile and then a small update will run, only STEP 1/1 and the player will turn itself off again.
8) Turn the player on with the remote and you have a regionfree EP35

P.S.
It's too late now, but there is a much simpler way to make the HD-EP35 regionfree. For the EP35 there is a separate regionfree firmware (not the dirty discs).
Viking61 is offline  
post #3 of 5 Old 03-02-2010, 02:25 AM - Thread Starter
Newbie
 
city of wine's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
THINKS ~ Viking61

the problem is I HAD Perform the wrong steps

UPDATE VER 4.0 before INSERT THE DIRTY DISC

NOW
the dirty 2 insert ep35 ALWAYS display"ver up" AND the screen SEE nothing
city of wine is offline  
post #4 of 5 Old 03-02-2010, 03:34 AM
Member
 
Viking61's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 196
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Did you do as I said in step 2? You should press OK once when it shows VER UP with the dirty2 disc inserted. After you have pressed OK, it will still show VER UP awhile and then start counting STEP 1/4 to STEP 4/4.
Viking61 is offline  
post #5 of 5 Old 03-02-2010, 04:27 AM - Thread Starter
Newbie
 
city of wine's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
WELL DONE~I HAD ALLREADY DONE~THINKS

Viking61
city of wine is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply HD DVD Players

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off