HD-XA1 & HD-A1 v2.1 Firmware Updates is now available. Comments? - Page 25 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #721 of 723 Old 05-06-2007, 12:55 PM
AVS Special Member
 
David Susilo's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Markham, Canada
Posts: 9,398
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 140 Post(s)
Liked: 326
at least give me Tetris in 1080i and TrueHD

follow my A/V tweets @davidsusilo

ISF, THX, CEDIA, Control4 & HAA certified
Reviewer for TED, QAV, AUVI & DownUnder Audio Magazine

my (yet to be completed) BD list
my home theatre

David Susilo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #722 of 723 Old 05-06-2007, 08:54 PM
Member
 
sangwpark's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Southcenter
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Me too! Updated to 2.2 and the HDMI to DVI handshake problem I had with 2.1 is now gone. I also had stuttering problem towards the end of "Children of Men" with 2.1. That too is no longer the case.

--
Sang
sangwpark is offline  
post #723 of 723 Old 05-07-2007, 09:29 AM
Member
 
gonzalr's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 42
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I updated to fw2.2 and played U-571 coz I have a fast-forward problem when watching it with fw2.0, the problem was fixed BUT I had screen message that says 'Unsupported Audio Output' when loading the the U-571. This doesn't come out on fw2.0.
gonzalr is offline  
Reply HD DVD Players

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off