Don't know if this should be in the audio - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 04-22-2007, 02:40 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
hodges69's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: NC
Posts: 878
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 19
boards or not,but...A senior citizen would like some advice,if you please...
Have the Xa-2 hooked up,via HDMI, a brand new Onkyo 604...In order to get the best audio performance,can you knowledgeable people share your expertise in settings for the XA-2?
Thanks...
Tom
hodges69 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 04-22-2007, 09:53 PM
Advanced Member
 
Scoob's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Boise ID
Posts: 973
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
On your XA2 remote hit setup then go into the audio menu and choose HDMI audio, then set it to Auto. This will enable you to get True HD and/or DD+. Make sure that when you watch a movie with True HD you go to the movies menu under language settings and choose ENGLISH TRUE HD 5.1
Scoob is offline  
post #3 of 3 Old 04-22-2007, 10:18 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
hodges69's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: NC
Posts: 878
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 19
Scoob..

Thanx for the heads up...I had done that but I have read so many posts that my head was spinning and I started doubting myself....Appreciate your confirmation...all doubts are gone...I can enjoy flawless video with flawless sound!
hodges69 is offline  
Reply HD DVD Players

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off