A35 and Dolby TrueHD PICS - Page 22 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #631 of 637 Old 11-10-2007, 08:19 AM
Member
 
liftsalot's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have an Onkyo 705 and just purchased an A35 and cant get DolbytrueHD to light up. I have the player set to bitstream and I just don't get it and it is really pissin me off. What do I need to do? I have the latest firmware. I have gone over both manuals front to back. Help
liftsalot is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #632 of 637 Old 11-10-2007, 08:37 AM - Thread Starter
AVS Club Gold
 
joerod's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: MIDWEST (just outside Chicago)
Posts: 22,108
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 80 Post(s)
Liked: 113
Do you have the A35 set to Direct in the set up menu for audio?

For my latest Reviews and Stuff google -> Joe Rod Home Theater .Com
Check out my Dolby Atmos/Surround first take:
http://hstrial-jrodriguez996.homeste...=1409517748063
joerod is online now  
post #633 of 637 Old 11-10-2007, 08:41 AM - Thread Starter
AVS Club Gold
 
joerod's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: MIDWEST (just outside Chicago)
Posts: 22,108
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 80 Post(s)
Liked: 113
Also, depending on the title sometimes you have to select Dolby True in their audio menu on the disc...

For my latest Reviews and Stuff google -> Joe Rod Home Theater .Com
Check out my Dolby Atmos/Surround first take:
http://hstrial-jrodriguez996.homeste...=1409517748063
joerod is online now  
post #634 of 637 Old 11-10-2007, 02:52 PM
Member
 
liftsalot's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I got it thanks. Found a thread prior to reading your reply which had a setup for the a35 and it worked. 300 sounds awesome........
liftsalot is offline  
post #635 of 637 Old 11-10-2007, 02:57 PM
Member
 
bhawes's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 46
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have the movie Contract When I tried to play the movie it gets stuck after 1 minute I return the movie once and am getting the same problem. Can some help out with the problem.
bhawes is offline  
post #636 of 637 Old 02-04-2008, 03:41 PM
Member
 
BlueRSX's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Calgary
Posts: 34
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by bhawes View Post

I have the movie Contract When I tried to play the movie it gets stuck after 1 minute I return the movie once and am getting the same problem. Can some help out with the problem.

yeah...just return the player as they are junk!
BlueRSX is offline  
post #637 of 637 Old 02-04-2008, 06:02 PM - Thread Starter
AVS Club Gold
 
joerod's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: MIDWEST (just outside Chicago)
Posts: 22,108
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 80 Post(s)
Liked: 113
That last post was from November and you just answer it today?

For my latest Reviews and Stuff google -> Joe Rod Home Theater .Com
Check out my Dolby Atmos/Surround first take:
http://hstrial-jrodriguez996.homeste...=1409517748063
joerod is online now  
Reply HD DVD Players

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off