My A2 will not connect to the internet. Please help! - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 12-08-2007, 12:27 PM - Thread Starter
Member
 
DJ88's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Yesterday I got an A2 and tried the firmware update. It wouldn't work over the LAN connection so I burnt it to a CD and updated it fine. Then last night I put in transformers and surprisingly it loaded up fine and the web enabled features worked like a charm. I didn't have time to check them out so I left it alone.

Now today I put in transformers and get a stupid error saying my player is not connected to the internet. I go to the setup menu and see that DHCP is still on, as well as DNS. IP address looks fine, everything. Try again and still nothing. I check my modem's settings on my computer, turn off DHCP and plug them all in manualy, it gets passed the loading screen at the start this time but when I choose the web enabled features from the menu, ERROR, not connected. Go back to the set up, try changing the IP address a bit, nothing. I notice that the Gateway is 0.0.0.0 I try putting that manually in and leaving all the other settings the same way they are when DHCP is on, still nothing. I've tried everything. Even switched out ethernet cables.

But I still get the same damn error. You are not connected to the internet, please follow the stupid instructions in the manual for setting up your player. I did, it IS connected to my damn internet, and it worked yesterday. WTF is wrong. Then of course toshiba customer suport is closed on the weekends, big help they are. I get so pissed when electronics don't do what they're intended to do when everything is set up exactly the way it should be.

Can someone please help me.
DJ88 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 12-08-2007, 12:42 PM
Advanced Member
 
PopcornReady's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 629
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Which version of A2 software did you update to?
Are you able to direct connect your player to the modem or are you going through a router?
Can you ping your player inside your network?
PopcornReady is offline  
post #3 of 4 Old 12-08-2007, 12:45 PM
AVS Special Member
 
Robert D's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 4,083
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Two things to try. First unplug the player then power it back on and see if that fixes it. Second go into setup under maintenance and delete the stored persistent memory .
Robert D is offline  
post #4 of 4 Old 12-08-2007, 12:49 PM
SRR
AVS Special Member
 
SRR's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Wisconsin
Posts: 1,938
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Transformers web stuff is messed up right now, other people in the HD DVD software forum are reporting issues right now, so am I. Give it a couple of days, it will be fixed soon enough, and if you have any other Web Enabled DVDs try them out, they should work.
SRR is offline  
Reply HD DVD Players

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off