Teac DS-H01 DAC Not Working - AVS Forum

AVS Forum > Audio > CD Players & Dedicated Music Transports > Teac DS-H01 DAC Not Working

CD Players & Dedicated Music Transports

marvelousmarvyd's Avatar marvelousmarvyd
06:56 PM Liked: 10
post #1 of 4
03-22-2013 | Posts: 45
Joined: Sep 2010
Hey Guys,

i just purchased a teac ds-h01 dac to connect to my teac ag-h300mk3 receiver and computer. I have a usb cable running from the dac to my computer and rca cables going from the line out on the dac to the aux port on the receiver. I am using windows 7 64bit and cannot get the computer to see the dac, I've tried hooking up the dac to a different computer and still have the same problem. I've even replaced the usb cable, tried different usb ports and still no luck. Am I missing something or do I possibly have a defective unit. Please help because I really want this to work.

marvelousmarvyd's Avatar marvelousmarvyd
08:51 AM Liked: 10
post #2 of 4
03-24-2013 | Posts: 45
Joined: Sep 2010
Anybody?
Anatoly Petkov's Avatar Anatoly Petkov
08:02 PM Liked: 10
post #3 of 4
08-30-2013 | Posts: 1
Joined: Aug 2013
Hello Marv,
I also got one of these units just yesterday and went through the same issues you described.
Did you ever solve this and how?
marvelousmarvyd's Avatar marvelousmarvyd
04:32 PM Liked: 10
post #4 of 4
09-01-2013 | Posts: 45
Joined: Sep 2010
i ended up selling the unit, found out what I really needed was the Teac ud-h01 to bring my music from my computer to my receiver.
Reply CD Players & Dedicated Music Transports

Subscribe to this Thread

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3