Where did the bass go? Need some help troubleshooting! - Page 2 - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 07-03-2012, 06:43 PM
AVS Special Member
 
carp's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 6,040
Mentioned: 80 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 903 Post(s)
Liked: 700
Quote:
Originally Posted by kcnitro07 View Post

Well luckily...er unluckily for me, I bought my house about 3.2 seconds before the market collapsed and so I'm about 9 bajillion % upside down right now. I'll be here for a bit.

What part of town are you in? Just curious, I'm close to 67th and Pflumm in Shawnee. We bought our house in 2002, and every year since 2008 the county assessment has gone down, we are now back to where we were when we first bought the house. Good thing I don't plan on moving.

Sorry for the off topic.
carp is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-05-2012, 07:54 PM
Senior Member
 
kcnitro07's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 307
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by carp View Post

What part of town are you in? Just curious, I'm close to 67th and Pflumm in Shawnee. We bought our house in 2002, and every year since 2008 the county assessment has gone down, we are now back to where we were when we first bought the house. Good thing I don't plan on moving.
Sorry for the off topic.

I'm over by Archaea, southeast KC .

kcnitro07 is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off