Error message when entering Ts parameters in winisd pro - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 7 Old 04-15-2013, 06:30 PM - Thread Starter
Senior Member
 
deathinc's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 207
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I can't seem to get them right Any one have the download file? SI 18 D2

lol forgot to mention what driver tongue.gif

Av123 Onix Rockets RS1000 , AV123 RSC200 BIGFOOT, B&W WM6 White, Denon AVR-4311CI 9.2
DIY Stereo Integrity SI 18" Subwoofer X2, HTPC Running XBMC 14TB , Roku HD Player
Sony VPL-VW70 Pojector, Xbox 360 250GB, Yamaha RX-V573
deathinc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old 04-15-2013, 06:49 PM
AVS Special Member
 
Bill Fitzmaurice's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: New Hampshire
Posts: 9,496
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 1287
You're putting in too much information. Only enter Qes, Qms, Fs, Vas, Mms, Re, xmax and Pe, let the program calculate the rest.

Bill Fitzmaurice Loudspeaker Design

The Laws of Physics aren't swayed by opinion.
Bill Fitzmaurice is online now  
post #3 of 7 Old 04-15-2013, 07:14 PM
Senior Member
 
robotbunny's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Olathe, KS
Posts: 445
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 17
Quote:
Originally Posted by deathinc View Post

I can't seem to get them right Any one have the download file?

For what driver?

First enter Mms, then Fs. Click on Cms then Fs again. Enter Sd, Bl, and Re. Enter Qms and click on Rms then Qms again. Enter Xmax and Pe. Save file.
robotbunny is offline  
post #4 of 7 Old 04-15-2013, 07:23 PM
Advanced Member
 
cookieattk's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 547
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 58
it also errors if u enter qes and qms as the same value
cookieattk is offline  
post #5 of 7 Old 04-16-2013, 05:55 AM
AVS Special Member
 
Bill Fitzmaurice's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: New Hampshire
Posts: 9,496
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 1287
Quote:
Originally Posted by cookieattk View Post

it also errors if u enter qes and qms as the same value
As it should, since it's virtually impossible for those figures to be the same.

Bill Fitzmaurice Loudspeaker Design

The Laws of Physics aren't swayed by opinion.
Bill Fitzmaurice is online now  
post #6 of 7 Old 04-16-2013, 08:10 AM
Senior Member
 
robotbunny's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Olathe, KS
Posts: 445
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 17
Stereo Integrity SI 18HT D2_Data Bass.zip 1k .zip file

I used the TSp's from Data Bass. iirc, these were the specs most guys were using early on in the SI pre-order thread, but you should verify yourself.
Attached Files
File Type: zip Stereo Integrity SI 18HT D2_Data Bass.zip (782 Bytes, 5 views)
robotbunny is offline  
post #7 of 7 Old 04-16-2013, 09:36 AM
AVS Special Member
 
maxcooper's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Silicon Valley, CA
Posts: 1,646
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 16
The winisd help system has a page about how to enter a new driver, too -- basically the same thing these guys are telling you with a few additional details.

-Max
maxcooper is offline  
Reply DIY Speakers and Subs

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off