Marquee 9500LC Vertical Stripes issue.. - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 06-25-2011, 07:53 AM - Thread Starter
Newbie
 
klancelot's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi all..
I have Two Marquee 9500LC.
Each Board Version is CLM V3.4 / DPB D4.8 / HDM 08P Ver / VIM 03P Ver.
All Board Socket and Connector is cleaned.
This picture is 1920*1080p mode.
Please help.
LL
klancelot is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 06-25-2011, 04:36 PM
AVS Special Member
 
Tim in Phoenix's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: phoenix
Posts: 5,064
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Hello

That is ringing, could be the HDM or maybe you should try DPB5.20 as usually found with v3.4 E.mail me with your address I will send you a 5.20 chip.


Tim

.

--------------------
Tim at E-Tech ooo ehometech@earthlink.net ......your Marquee Pro Shop!
Tim in Phoenix is offline  
post #3 of 3 Old 06-25-2011, 09:52 PM
AVS Special Member
 
draganm's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Brighton, Colorado
Posts: 4,779
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 15
also, the wire leads to the rear heat sink, 3 boards with 3 leads each = 9 wires should not be braided together. On some late model VDC replacement tubes with yokes they braided these wires together like a Pony-tail. Noise from the stig amplifier will cause vertical jail-bars like those pictured.

Marquee HD mod's Marquee Upgrade/re-build package
draganm is offline  
Reply CRT Projectors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off