Marquee 9500 LC ULTRA image problem - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 5 Old 12-21-2012, 11:26 PM - Thread Starter
Member
 
cencio's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: BARI - ITALY
Posts: 163
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
From some days I see some strange disturbs in the displayed image.
It seems as gosthing curves and line that move slowly up and down on the image.
Anybody common people cannot see this problem but my expert eye see it.
Can somebody help me?
Thanks

Vincenzo

One of the most essential things of the life is to speak in the right moment and when you have important things to tell.
Otherwise you have lost an opportunity to keep silent
cencio is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 12-22-2012, 05:04 AM
AVS Special Member
 
nashou66's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: West Seneca, NY
Posts: 4,262
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 52
did you add any new equipment to your set up? Might be a ground loop problem.

Athanasios


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


Love this CRT addiction !!!


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
nashou66 is offline  
post #3 of 5 Old 12-22-2012, 07:40 AM - Thread Starter
Member
 
cencio's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: BARI - ITALY
Posts: 163
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi Athanasios!
Not in the last week. I added the new MySkyHD STB but 1 month ago.
Just yesterday the old power stabilizer died so now the Marquee gets AC directly. But it isn't the cause.
You know that sometime,when the pj is running I hear a "softly clik" into itself without image change.
Thanks

Vincenzo

One of the most essential things of the life is to speak in the right moment and when you have important things to tell.
Otherwise you have lost an opportunity to keep silent
cencio is offline  
post #4 of 5 Old 12-23-2012, 09:44 PM
AVS Special Member
 
techman707's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Florida & New York
Posts: 9,348
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 20
Quote:
Originally Posted by cencio View Post

You know that sometime,when the pj is running I hear a "softly clik" into itself without image change.
Thanks

Is the problem there when the projector is first turned on and cold?

"The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated." -Ghandi
techman707 is offline  
post #5 of 5 Old 12-24-2012, 05:56 AM - Thread Starter
Member
 
cencio's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: BARI - ITALY
Posts: 163
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
No!
It's happen always when the pj is warmed too.
Thanks

Vincenzo

One of the most essential things of the life is to speak in the right moment and when you have important things to tell.
Otherwise you have lost an opportunity to keep silent
cencio is offline  
Reply CRT Projectors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off