Barco 801s Data SMPS wanted - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 02-11-2013, 03:37 PM - Thread Starter
Newbie
 
jordanius's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi All - I have just saved a couple of old Barcos from the scrap heap.

There is a Barco 801s Data suffering the red standby light but won't power on symptoms described in Curt Palme's troubleshooting guide. I have extracted the SMPS and tested the fuses all which check out ok. Tracks and solder joints appear fine also. This It leads me to believe there is a bigger problem beyond the scope of my repair skills.

Would anyone happen to have a r7621705 SMPS for sale? I have considered sending the old one away for repair but the costs of shipping to and from Australia are prohibitive.

Any assistance/advice appreciated.
jordanius is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 02-14-2013, 12:24 AM
Member
 
Decibel62's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Roma - Italia
Posts: 52
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by jordanius View Post

Would anyone happen to have a r7621705 SMPS for sale?

http://www.ebay.it/itm/251228207061

I live in Italy

Domenico
Decibel62 is online now  
post #3 of 3 Old 02-14-2013, 12:26 AM
Member
 
Decibel62's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Roma - Italia
Posts: 52
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
However, describe the issue, may not be the SMPS module.

Domenico
Decibel62 is online now  
Reply CRT Projectors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off