Sony XBR250 CRT Stopped working after drive home from Los Angeles - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 06-08-2013, 09:18 PM - Thread Starter
Member
 
alexretro's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 18
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I drove home from LA and the TV did shift a couple times in my Van and when I got home and connected it, it did not work. You hear the 'sound that it makes but it is just on STANDBY every second it blinks. ( A constant blink) Can I open it and maybe re-plug something? It worked perfect before I drove it home and it slid around in my vehicle. eek.gif

I figure something un-plugged or came lose. I hope I did not break it. mad.gif

Thanx ahead of time!!



p.s. I need this for my Super Nintendo!!
alexretro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 06-09-2013, 09:47 PM - Thread Starter
Member
 
alexretro's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 18
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
so no idea anyone?
alexretro is offline  
post #3 of 3 Old 06-10-2013, 06:13 AM
AVS Addicted Member
 
Curt Palme's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Vancouver, Canada
Posts: 18,963
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 24
You need a tech to look at it wires don't just 'fall off' televisions. Unless you know your way around a TV, don't take the back off.

www.curtpalme.com - CRT tech info

www.soundsolutionscanada.com -pro audio website
Curt Palme is offline  
Reply CRT Projectors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off